Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Boğaziçi Bargilya Gençlikspor hazırlıklarına haftanın üç günü devam ediyor

2021-2022 sezonu itibariyle  yeni kurulan  Milas Boğaziçi Spor Kulübü ilk kez yer alacağı Muğla Mahalli Ligi İkinci Amatör Küme   müsabakaları öncesinde çalışmalarına 24 sporcusuyla Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda haftanın üç günü devam ediyorlar.

Boğaziçi Bargilya Gençlikspor hazırlıklarına haftanın üç günü devam ediyor
  • 14 February 2022, Monday 11:33

Bu sezondan itibaren Muğla Mahalli İkinci Amatör Küme’de yer alarak Milas’ı temsil edecek olan Milas Bargilyaspor Kulübü Teknik Sorumlusu  Ahmet  Yalabık, çalışmalar hakkında gazetemize şunları söyledi:

“Futbolu çok seven Boğaziçi mahallemizde geçmiş yıllarda  başarıyla futbol oynayan büyüklerimizin  ve göreve geldiği günden beri bizlere destekte bulunan  Boğaziçi  Muhtarı  Ferhat Karakoyun  ağabeylerimizin  destekleriyle  kurduğumuz Boğaziçi Gençlikspor takımımız Allah’ın izni ile bu sezondan itibaren İkinci Amatör Küme’de yer alacaktır. Takımımızın başına Muğla Futbolu’nun tanınmış isimlerinden Birol Erten hocamızı getirdik. Kendisi ile mahallemizde ikamet eden sporcularla kurduğumuz  kadro ile ilk sezonda grup şampiyonluğu hedefliyoruz. Takımımızda forma giyecek olan sporcularıma ve hocamıza güveniyoruz”  dedi.

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis