Boğaziçi Bargilya Spor ile Dörtyol Spor karşılaşıyor

​​​​​​​Muğla mahalli ikinci amatör küme takımlarından Milas Dörtyol Gençlik Spor ile Milas Boğaziçi Bargilya Spor takımları Pazar günü saat 12’de Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda karşı karşıya geliyor.

Boğaziçi Bargilya Spor ile Dörtyol Spor karşılaşıyor

2022-2023 sezonunda mahalli ikinci amatör kümede sezon başında kurdukları güçlü kadro ile gurup şampiyonluğuna oynayan Dörtyol Gençlik Spor ile Boğaziçi Bargilya Spor takımları bu sezon gurubunda oynadığı müsabakalarda oynadıkları futbolla beğeni toplamaktadırlar.

Her iki takımda Muğla mahalli liginde bazı tanınmış takımlarda forma giyen şampiyonluk yaşayan sporcular bulunmaktadır.

Geçen sezon ilk kez mahalli ikinci amatör kümede yer alan gurubu 4.sırada tamamlayan Boğaziçi Bargilya Spor takımı bu sezon gurup şampiyonluğuna hedefledikleri için geçmiş yıllarda Kavaklıdere Yerküpe Spor’da gurup şampiyonluğu yaşayan Yerküpe Spor takımından 8 transfer yaparak çok güçlü kadro kurdular.

İkinci amatör küme A. gurubunda yer alan Milas Dörtyol Gençlik Spor takımı ise geçen yıl kıl payı kaçırdığı gurup şampiyonluğunu bu sezon elde etmek için Milas Spor takımında yer alan bir çok kaliteli sporcuları kadrosuna kattı.

Gurupta şampiyonluk hedefleyen Dörtyol Gençlik Spor ile Boğaziçi Bargilya Spor takımlarımıza Milas Önder Gazetesi olarak başarılar diliyoruz

 

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık