Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Boğaziçi Bargilyaspor,  Bodrum Genç takımını Milas’ta konuk edecek

Bundan 3 ay önce kurulan,  2021-2022 sezonu itibariyle Muğla Mahalli  İkinci Amatör Küme’de yer almaya başlayan Milas  Boğaziçi Bargilya Gençlikspor takımı, Pazar günü saat 14:00’te Milas Şehit  Metin Özcan Stadyumu’nda Bodrum Genç  Spor Kulübü’nü  konuk  edecek.

Boğaziçi Bargilyaspor,  Bodrum Genç takımını Milas’ta konuk edecek
  • 25 February 2022, Friday 9:15

Yeni kurulan, kısa zaman içerisinde oynadıkları disiplinli futbolla beğeni toplayan  Milas  Boğaziçi  Bargilyaspor Kulübü Başkanı  Ümit Yörük,  hafta sonu  Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda  karşı karşıya gelecekleri Bodrum Genç Spor takımı hakkında    gazetemize şunları söyledi:

“Muğla Mahalli İkinci Amatör Küme’de ilk kez yer aldığımız ligde bu sezon kurduğumuz mütevazi kadro  ile mücadelemizi disiplin içerisinde sürdürmek istiyoruz.  Mahalli ligdeki ilk yılımızda kulübümüze maddi ve manevi katkılarda bulunan herkese  camiamız adına teşekkür ediyoruz. İlk sezonumuzda sahada elimizden gelenin en iyisini yapmak istiyoruz. Bu sezon ilk yılımız olduğu için mütevazi  bir kadro kurarak lige başladık.  Önümüzdeki yıllarda hedef  büyüterek  kaliteli oyuncuları kadromuza katacağız. Pazar günü karşı karşıya geleceğimiz Bodrum Genç Spor maçında Boğaziçi Bargilyaspor takımı  taraftarlarını tribünde bizlere destek vermeye davet ediyoruz.     Bu müsabakada  hedefimiz üç puan. Takımımızda  forma giyen sporcularımıza ve teknik ekibimize güveniyoruz.”

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis