Boğaziçi Bargilyaspor, Bodrum Genç takımını Milas’ta konuk edecek
Bundan 3 ay önce kurulan, 2021-2022 sezonu itibariyle Muğla Mahalli İkinci Amatör Küme’de yer almaya başlayan Milas Boğaziçi Bargilya Gençlikspor takımı, Pazar günü saat 14:00’te Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda Bodrum Genç Spor Kulübü’nü konuk edecek.

Yeni kurulan, kısa zaman içerisinde oynadıkları disiplinli futbolla beğeni toplayan Milas Boğaziçi Bargilyaspor Kulübü Başkanı Ümit Yörük, hafta sonu Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda karşı karşıya gelecekleri Bodrum Genç Spor takımı hakkında gazetemize şunları söyledi:
“Muğla Mahalli İkinci Amatör Küme’de ilk kez yer aldığımız ligde bu sezon kurduğumuz mütevazi kadro ile mücadelemizi disiplin içerisinde sürdürmek istiyoruz. Mahalli ligdeki ilk yılımızda kulübümüze maddi ve manevi katkılarda bulunan herkese camiamız adına teşekkür ediyoruz. İlk sezonumuzda sahada elimizden gelenin en iyisini yapmak istiyoruz. Bu sezon ilk yılımız olduğu için mütevazi bir kadro kurarak lige başladık. Önümüzdeki yıllarda hedef büyüterek kaliteli oyuncuları kadromuza katacağız. Pazar günü karşı karşıya geleceğimiz Bodrum Genç Spor maçında Boğaziçi Bargilyaspor takımı taraftarlarını tribünde bizlere destek vermeye davet ediyoruz. Bu müsabakada hedefimiz üç puan. Takımımızda forma giyen sporcularımıza ve teknik ekibimize güveniyoruz.”





