Milasspor’da mahkeme ‘yürütmeyi durdurma’ kararını düşürdü..

18 Eylül’de gerçekleştirilen Yeni Milasspor’un genel kurulunda seçimi 18 oy ile kaybeden eski başkan Öcal Yüksel, listede üye kaydı bulunmayan kişilere oy kullandırıldığını iddia ederek mahkemeye başvurmuş, yürütmeyi durdurma kararı aldırmıştı.

Milasspor’da mahkeme ‘yürütmeyi durdurma’ kararını düşürdü..
  • 25 February 2022, Friday 9:19

 

Genel Kurulu kazanan Fikri Çırak ve ekibi ise, yürütmeyi durdurma kararına itiraz etmişti.

Ancak önceki gün yeni bir gelişme yaşandı. Yürütmeyi Durdurma talepli dava açan ve yürütmeyi durdurma kararı aldıran Öcal Yüksel, mahkeme harçlarını yatırmadığı için, mahkeme dosyayı yok hükmünde sayarak, davayı düşürdü.

Bu, Yürütmeyi Durdurma Kararı’nın iptali anlamına geliyor.

Buna göre, 18 Eylül’de gerçekleşen Yeni Milasspor Genel Kurulu’nun sonuçları geçerli hale geliyor.

Mahkeme, dosyanın düşürülmesiyle ilgili kararı Kaymakamlık Dernekler Masası’na gönderiyor. Dernekler Masası’nın da bu duruma göre, Genel Kurul’u kazanan Fikri Çırak ve ekibine, Yeni Milasspor Kulübü’nü teslim etmesi bekleniyor.

Fikri Çırak ve ekibi, dün Milas Adliyesi’ne giderek, durumu öğrendiler ve Milas Kaymakamlığı nezdinde, kulübün devir teslim işlemlerinin başlatılmasını istediler.

Bu arada, önceki gün, Mahkeme’nin yürütmeyi durdurma kararını düşürmesi sonrasında, Yeni Milasspor Kulübü Amigosu, Şeker lakaplı İbrahim Alır, bunu sosyal medya hesabından paylaşarak, sevincini dile getirdi. Alır, “İlahi adalet sonunda Milasspor adına tecelli etmiştir.” derken, Öcal Yüksel cephesinden sert bir açıklama geldi. Kendisinin bir ses kaydını Milas Basınıyla paylaşan Öcal Yüksel, ses kaydında,  “Amigo lakaplı ‘soytarı’ Şeker, sosyal medyada bir açıklama yapmış. Yargıyla ilgili asılsız bir şeydir. Bizlere gelen bir tebligat olmadığı için bu yargıya yapılan bir müdahaledir. Bununla ilgili de kendisiyle ilgili suç duyurusunda bulunacağız. Milassporla oynamasına müsaade etmeyeceğiz. Bizler, zor süreçlerden geçtik. Artık karşımıza rakip olan başkan adayımız dahi hiçbir yerde hiçbir konuşma yapmaz iken -yargı sürecinde olan bir durum olduğu için- bu ‘mamacı’ lakaplı, kendisinden bir malzeme almadığımızdan dolayı bütün eski başkanlara da aynı şeyleri yapan Şeker soytarısı yaşından başından utanmadan asılsız haberler yapmaya devam ediyor. Yargıdan gelen herhangi bir tebligat yoktur. Adliye Sarayı’na giderek başvurduk, karar çıkmadığını beyan ettiler. Bununla ilgili Soytarı lakaplı Şeker’den suç duyurusunda bulunacağız. Şunu da belirtmek isterim. Milasspor Tüzüğü’nün 3. maddesinde başkan ve yönetim hakkında konuşanlar karar alınmaksızın üyelikten çıkarılır der. Şu dakikadan itibaren Şeker lakaplı soytarıyı Milasspor üyeliğinden çıkarıyorum. Bu net kararımdır!” demişti.
Şimdi, Dernekler Masası’nın, kulübü Genel Kurul’da seçilen yeni yönetim kuruluna devretmesi bekleniyor.

Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık