Boğaziçi, Güllük, Kırcağız’da çalışmalar tamamlandı

Milas’ın birçok noktasında çalışmalar devam ediyor. Milas Belediyesi’ne bağlı ekipler, Boğaziçi, Güllük ve Kırcağız mahallelerinde çalışmalarını tamamladı.

Boğaziçi, Güllük, Kırcağız’da çalışmalar tamamlandı
  • 18 February 2022, Friday 11:04

132 mahalleye etkin ve eşit hizmet kapsamında çalışmalarını sürdüren Milas Belediyesi ekipleri çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Boğaziçi, Güllük ve Kırcağız mahallelerinde çalışmalarını tamamladı. Boğaziçi ve Güllük mahallelerinde ağaç budama ve çevre düzenleme çalışmalarını tamamlayan ekipler, Kırcağız Mahallesi’nde de 300 m3 taş duvar örme işini de bitirerek vatandaşların hizmetine sundu.

“Her Gün Daha Güzel Bir Milas”

Gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili konuşan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, “Milas’ımızın her noktasında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ekiplerimiz hemşehrilerimize hizmet götürme noktasında yoğun bir şekilde çalışıyor. Boğaziçi, Güllük ve Kırcağız mahallelerimizdeki çalışmalarımızı tamamladık. İlerleyen süreçte de çalışmalarımız belirlediğimiz program çerçevesinde Milas’ın 132 mahallesinde de devam edecek.” ifadelerini kullandı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık