Boğaziçi mahallesindeki AYDEM mağduriyetinin devam ettiği iddiası

Daha önce de gazetemizde haber olarak yayınladığımız, Boğaziçi mahallesi girişindeki trafo sorununun hala çözümlenmemesi, mahalle halkının tepkisine neden oluyor.

Boğaziçi mahallesindeki AYDEM mağduriyetinin devam ettiği iddiası
  • 05 April 2023, Wednesday 10:34

Boğaziçi Muhtarı Ferhat Karakoyun'un yaptığı açıklama şöyle:

“Milas-Bodrum asfaltından mahallemize giriş noktasında bulunan trafo, turizm beldesi olan mahallemizin giriş noktasında hem görüntü ve hem de trafik sorunu yaratmaya devam etmekte.

Ayrıca, daha önce de belirttiğim gibi Flamingoların sulak alana giriş noktasında bulunan elektrik nakil direkleri, kuş geçişlerinde ölümlere yol açtığından, elektrik kablolarının toprak altına alınması gerekmektedir.

Mahallemiz içerisindeki bir sitede yazlığı bulunan AYDEM işletme sahibi Ceyhan Saldanlı'nın bu konuya ilgisiz kalması bizleri daha da üzmektedir.

Trafonun nakli sonunda yolun Muğla Büyük Şehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığınca projelendirilerek yeni güzergahı düzenlemesi yapılacaktı.

Turizm mevsiminin yaklaştığı bu günlerde ilgililerden çözüm bekliyoruz.”

Kendileri ile yaptığımız görüşmelerde de Boğaziçi mahalle sakinleri, trafik açısından büyük engel teşkil eden, zaman zaman kazalara sebep olan bu sorunun en kısa sürede sonuçlanmasını istediklerini belirttiler.

Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık