Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

BÖLGEMİZ TAKIMI ÜÇÜNCÜ LİG YOLUNDA

Aydın Kuşadasıspor- İzmir Aliağa Futbol AŞ

BÖLGEMİZ TAKIMI ÜÇÜNCÜ LİG YOLUNDA

BAL Liginde mücadele eden Aydın Kuşadasıspor Futbol Takımı, üçüncü lige çıkma final karşılaşmasını 11 Temmuz Pazar günü (yarın) Denizli Atatürk Stadyumu’nda saat 17.30 da İzmir Takımı Aliağa Futbol AŞ ile oynuyor.

Üçüncü lig yolundaki bölgemiz futbol takımı Kuşadasıspor, 3 Temmuz Cumartesi günü Muğla Atatürk Stadyumu’nda oynadığı çeyrek final maçında normal süresinde 2-2 biten maçın, uzatma dakikalarında bulduğu tek golle Burdur Yeşilovaspor’u 3-2 yenerek eleme başarısını gösterdi.

Yarı final karşılaşmasında ise 7 Temmuz Çarşamba günü Eskişehir Anadolu Üniversitesi ile Çanakkale 18 Mart Stadyumu’nda karşılaşan Kuşadasıspor,  rakibini 1-0 yenme başarını gösterdi ve üçüncü lige giden yolda final maçına çıkma hakkını kazandı.

Bu maça yürek dayanmaz

Kuşadasıspor- Aliağa Futbol AŞ

2021-2022 Futbol sezonunda üçüncü ligde yer almak isteyen bölgemiz takımı Kuşadasıspor, 11 Temmuz Pazar günü saat 17.30’da Denizli Atatürk Stadyumu’nda rakibi Aliağa Futbol AŞ ile çok zorlu bir doksan dakikaya çıkacak.

Maçı kazanacak takımın yeni sezonda üçüncü ligde yer alacağı karşılaşma ile birlikte aynı gün 3 önemli üçüncü lige yükselme maçları daha oynanacak ve maçları kazanacak 4 takım yeni sezonda üçüncü ligde mücadele etme hakkını elde edecekler.

Bölgemiz futbol takımı Kuşadasıspor’a final maçında gazetemiz adına başarılar diliyoruz.

Üçüncü lig final maçları

11 Temmuz Pazar Saat 17.30

Kuşadasıspor- Aliağa Futbol AŞ- Denizli Atatürk Stadyumu

Çilimli Belediyespor- Hendekspor- Yalova Atatürk Stadyumu

Orduspor 1967- Bolu Abantspor- Kastamonu Stadyumu

Diyarbekirspor- 76 Iğdır Belediyespor-Ankara Osmanlı Stadyumu

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis