Bu görüntüler yakışmıyor

​​​​​​​Milas Belediyesi tarafından Akkent’te yapılan Atatürk Parkı içersinde yer alan ve işletmesi özel kişiler tarafından yapılan Halı Saha ve etrafındaki spor tesislerinin son durumu görenlerin vicdanlarınız sızlatıyor.

Bu görüntüler yakışmıyor

Akkent Atatürk Parkı içersindeki Halı Sahanın ve Basketbol Sahasının tel örgüleri kesilmiş, alınmış ve çalınmış, potaları kopartılmış bir vaziyette yeniden yapılmayı bekliyor.

Halı Sahanın soyunma odalarının pislik dolu görüntüleri hem görenleri üzüyor hem de çevreye pis kokular salmaya ve havayı kirletmeyi sürdürüyor..

Park içersinde yer alan Cafaterya önündeki vatandaşların oturmaları için yapılmış masalar hem kırılmış hem de yerler çöplerle kirletilmiş bir halde bulunuyor.

Park içersinde vatandaşların spor yapabilmeleri için konulan spor aletlerinin etrafı yine sorumsuz kişilerce kirletilmeye devam ediyor.

Milas Belediyesi tarafından yapılan bu güzelim parkın bakımı sürekli olarak Milas Belediyesince yapılmasına rağmen spor tesislerinin kimliği belirsiz ve sorumsuz kişiler tarafından tahrip edilmesi ve çevrenin kirletilmesi Akkent Sakinleri ve parktan faydalanmak isteyen sorumluluk sahibi kişilerin de tepkisini alıyor.

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık