Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

BU KEZ KOYUN AĞILI VE OTLUK ALAN YANDI..

Aydınlıkevler Mahallesi sınırları içerisindeki arazide dün, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Mahallede yaşayan Mehmet Çelik isimli vatandaşa ait ahşap ahırda çıkan yangın, rüzgarın etkisiyle bir eve sıçradı. Ahırda bulunan koyunlar ise vatandaşların kapıyı açmasıyla son anda yanmaktan kurtuldu.

BU KEZ KOYUN AĞILI VE OTLUK ALAN YANDI..

 

 

Aydınlıkevler Mahallesi sınırları içerisindeki arazide dün, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Mahallede yaşayan Mehmet Çelik isimli vatandaşa ait ahşap ahırda çıkan yangın, rüzgarın etkisiyle bir eve sıçradı. Ahırda bulunan koyunlar ise vatandaşların kapıyı açmasıyla son anda yanmaktan kurtuldu. İhbarın ardından yangına müdahale eden itfaiye ekipleri, alevleri kısa sürede kontrol altına alarak yangını söndürdü. Mahalleli de yangını söndürmek için alevlere bahçe hortumuyla su tutarak çalışmalara destek verdi. Yangının çıkış nedeniyle ilgili inceleme devam ediyor.

Öte yandan, Pazartesi gecesi Milas’ın Hacıilyas mahallesinde de otluk alanda çıkan yangın, itfaiyenin erken müdahalesiyle söndürüldü. Sarıoğlu Caddesi’ndeki boş arazideki kuru otların bulunduğu yerde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Milas Grup Amirliği’ne bağlı ekipler, alevleri gören vatandaşların ihbarıyla hızla olay yerine geldi. Yangına erken müdahalede bulunan itfaiye, yangını büyümeden söndürdü ve mahalleli rahat bir nefes aldı.

Yetkililer, son günlerdeki yangınlara dikkat çekerek, vatandaşları yangına sebep olabilecek davranışlardan uzak durmaları konusunda uyardı.

Editör: Gülçin Erşen
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık