BU SENE DE OLMADI

TVF 1.Lig Erkekler A Grubu’nda şampiyon olan temsilcimiz Milas Belediyespor, Play-Off’taki rakiplerine yenik düştü. İlk maçı kazanan Milas Belediyespor, 2. Ve 3. Maçta yenilerek Play-Off müsabakalarından elendi.

BU SENE DE OLMADI

TVF 1. Lig Erkekler A Grubu’nda lig 1.’si olan Milas Belediyespor, Efeler Ligi’ne çıkabilmek için Ankara’da Play-Off’lara katıldı. 1. Grup’ta yer alan Milas Belediyespor’un rakipleri; Afyon Bld. Yüntaş, Solhanspor ve Niksar Belediye oldu.  Müsabakalarına oldukça iddialı başlayan temsilcimiz, ilk maçını Salı günü Afyon Belediye Yüntaş ile gerçekleştirdi. Milas Belediyespor, bu maçtan 3-2’lik zaferle ayrıldı.
Milas Belediyespor, çarşamba günkü maçta ise Niksar Belediyespor ile karşılaştı. Kıran kırana geçen maçta kaybeden taraf, çok az bir farkla Milas Belediyespor oldu.
Bugün ise yarı finalin son maçı Milas Belediyespor ile Solhanspor arasında oynandı. İlk sette etkili olamayan temsilcimiz seti 19-25 kaybetti. İkinci sette rakibine baskı kuran takım, seti 25-15 kazandı. Maçın 3. Seti 26-28, 4. Seti ise 20-25 kaybedildi.
Bu yenilgi ile Milas Belediyespor, Play-Off’lardan, bu yıl da elenmiş oldu.
Grubun 1.’liğini geçtiğimiz sezon B grubunda yer alan Solhanspor, 2.’liğini ise A grubunun 4. sırasındaki Afyon Bld. Yüntaş elde etti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık