Bugün ve yarın gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor..

​​​​​​​Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi, Muğla genelinde etkili olması beklenen kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışa karşı dikkatli ve tedbirli olunmasını istedi.

Bugün ve yarın gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor..
  • 15 October 2021, Friday 9:35

Yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre; Cuma ve Cumartesi günü Muğla’da çok kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

Vatandaşları olumsuz hava koşullarında yaşanabilecek riskli durumlar konusunda uyaran Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi’nin; “Bölgemizin batı kesimleri yeni bir yağışlı sistemin etkisine giriyor!” başlığıyla yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Yapılan son değerlendirmelere göre; 14 Ekim 2021 Perşembe günü bölgemizin batı kesimlerinin yeni bir yağışlı sistemin etkisine gireceği bekleniyor. Muğla ilçelerinde 15-16 Ekim 2021 Cuma ve Cumartesi günü beklenen yağışların çok kuvvetli ve yer yer şiddetli olacağı tahmin ediliyor.

Yağışlı sistemin 16 Ekim 2021 Cumartesi günü akşam saatlerinden itibaren etkisini kaybetmesi bekleniyor.

Beklenen kuvvetli ve çok kuvvetli sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışların, kuvvetli rüzgar ve fırtınanın oluşturabileceği olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması, güncel meteorolojik tahmin ve uyarıları takip etmeleri önem arz etmektedir.”

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık