“Burası sizin eviniz, gelin bir olalım”

AKP Milas İlçe Başkanlığı, ekim ayı danışma kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan AKP İl Başkanı Kadem Mete, Marmaris Okluk Koyu’nda yapılan Cumhurbaşkanlığı Yazlık Konutu’nun Muğlalılar için büyük bir şans olduğunu söyledi.  Milas İlçe Başkanı Fahri Acar ise, partinin eski yetkililerine seslendi.

“Burası sizin eviniz, gelin bir olalım”

AKP Milas İlçe Başkanlığı tarafından ekim ayı danışma kurulu toplantısı, dün Milas Halk Eğitimi Merkezi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Geniş katılımlı gerçekleşen toplantıya AKP İl Başkanı Kadem Mete ile başkan yardımcıları ve partinin Milas teşkilatından isimler katıldı. 
Toplantının ilk konuşmasını Kadın Kolları Başkanı Cemile Özdemir yaptı. Özdemir, görevde kaldığı süreçte 2 seçim geçirdiğini ve kadın kollarının seçimlerdeki oy artışına büyük etkisi olduğunu söyledi. Özdemir, “Siyasette kadının önemini vurgulayarak bir nevi ispatlamış olduk.” dedi.
Gençlik Kolları Başkanı Kadir Bingöl ise, partinin Milas’ta en iyi konuma gelebilmesi için gece gündüz çalıştıklarını belirterek, “Gençlik kolları isen; bayrak asarsın, konvoy yaparsın, Recep Tayyip Erdoğan diye bağırırsın, bir yandan da sunuculuk yaparsın. Gençlik kolları, kulis arkası olarak her şeyin düzenleyicisi ve programlayıcısı olarak görülen partinin adeta birer mihenk taşıdır.” şeklinde konuştu.
“GELİN BİR OLALIM”
AKP Milas İlçe Başkanı Fahri Acar ise, 150 yataklı yeni devlet hastanesinin bahçe düzenlemesi ve yol çalışmasının tamamlanmasının ardından açılışının gerçekleştirileceğini söyledi. Eğitim kampüsüne yeni hizmetlerin kazandırılması için gayret gösterdiklerini belirten Acar, Eşence ve Gökçeler Barajı’nın yapılması için Ankara’nın yollarını aşındırdıklarını ifade etti.
Acar, Milas’a kazandırılan hizmetleri açıklamasının ardından, “Buradan bir seslenişte bulunmak istiyorum. Sesim en uzağa gitsin, Çukur’dan Kultak’a kadar. Partimizin kurucularından, daha önce hizmet gösteren ilçe başkanlarımıza, il genel ve belediye meclis üyelerimize, belediye başkan adaylarına ve ilçe denetim kurulu üyeliği yapmış büyüklerime seslenmek istiyorum. Burası kardeşlik diyarı, burası sizin eviniz. Burada sen-ben yok, biz varız. İlk günkü heyecanla bir olalım, iri olalım, diri olalım, hep birlikte 2023 hedeflerine yürüyelim.” şeklinde konuştu. 
SONUÇLARA SINAV HESABI
AKP İl Başkanı Kadem Mete ise, partisinin Muğla’daki başarısını okullarda verilen not sistemiyle örnek gösterdi. Mete, “Öğrenci sınava girdiği zaman 1 ile 100 arasında not alır. 10 sorudan tamamını yaparsanız 100 alırsınız. Ama 13 sorudan 7’sini yani yarıdan bir fazlasını alırsanız bu da başarısızlık olarak değerlendirilmez. Bunu da insanların vicdanına bırakıyorum. Tabi onların hesapları farklı. Kendi siyasi gelecekleri üzerinden bir hesap yaparak bir sonuca varıyorlar.” şeklinde konuştu.
“MUĞLA İÇİN BİR ŞANS”
Cumhurbaşkanlığı tarafından Marmaris’te yapılan yazlık konut konusunda çeşitli eleştirilere maruz kaldıklarını belirten Mete, 2 bin konutlu inşa edildiği iddialarına ilişkin ‘Kim kalacaksa artık 2 bin kişi. Böyle bir şey yok. Normal yaz aylarında kullanılabilecek devlet konutu. Tapusu da mülkiyeti de Türkiye Cumhuriyeti’ne aittir. Bugün Cumhurbaşkanımız kullanır yarın cumhurbaşkanı kim olursa o kalır. Hatta Cumhurbaşkanımız dedi ki: ‘Putin ile yazın görüşmeye gittiğimizde beni Soçi’de ağırlıyor, Moskova’da değil.’ Bizim de böyle bir yerde yer ihtiyacımız vardı. Devletin en başındaki adam Marmaris’e geldiğinde otelde kalmasın, devletin konukevi olsun. Başka devlet başkanını da ağırlayabilsin. Bunun Muğla’da olmasının da Muğla için şans olduğunu o zamanlar söyledik, ama dinletemedik” ifadelerini kullandı.
Cumhurbaşkanı tarafından aranarak tebrik edildiğini söyleyen Mete, “Demek ki Muğla’daki sonucu başarı olarak görüyor.” dedi.
 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık