Büyükşehir ücretsiz mama dağıttı

​​​​​​​Muğla Büyükşehir Belediyesi, sokak hayvanlarına dikkat çekmek ve farkındalık yaratmak için ‘Bizim için bir dost besler misin? kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında vatandaşlara ücretsiz mama dağıtımı gerçekleştirilirken, hayvan bakımı ve beslenmesi ile ilgili bilgiler verildi.

Büyükşehir ücretsiz mama dağıttı
  • 05 April 2023, Wednesday 15:38

Türkiye’nin en donanımlı Geçici Hayvan Bakımevlerinden birini oluşturan ve yine sokak hayvanları için mama üretimi yapan Muğla Büyükşehir Belediyesi can dostlar için farklı projelerine devam ediyor.

Bu kapsamda Muğla Büyükşehir Belediyesi sokak hayvanlarına dikkat çekmek için vatandaşlara ücretsiz mama dağıtımı gerçekleştirirken açtığı stant da hayvanların bakımı ve beslenmesi ile ilgili de bilgilendirme yaptı.

38 Bin 141 Sokak Hayvanı Tedavi Edildi

Doğal yaşam alanları, cerrahi müdahaleler ve modern besleme alanları ile Türkiye’nin en kapsamlı Geçici Hayvan Bakım evlerinden birine sahip olan Muğla Büyükşehir Belediyesi can dostlar için çalışmalarına devam ediyor. Muğla Büyükşehir Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevinde sokak hayvanlarına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında bugüne kadar 10 bin 506 köpek, 9 bin 438 kedi olmak üzere toplam 19 bin 944 kısırlaştırma operasyonu gerçekleştirilirken, 38 bin 141 sokak hayvan tedavi edildi. Ayrıca bakımevi ile 2 bin 881 hayvan sahiplendirildi.

Tam Donanımlı Bakımevi

Can dostların tüm ihtiyaçlarının giderildiği ve sıcak bir yuva olan geçici hayvan bakımevinde ayrıca hasta, yaralı, kaza geçirmiş ve kötü muameleye maruz kalmış sokak hayvanlarının klinik ihtiyaçları da karşılanıyor. Geçici hayvan bakımevinde ilk kabul, yavrulu anne bakım, karantina, muayene, ameliyathane, müşahede alanı bulunuyor. Bakım evinde ayrıca ultrasonografi ve elektrokoter cihazları da hizmete alındı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık