Tiyatro oyununa yoğun ilgi oldu

​​​​​​​Muğla Tazelenme Üniversitesi’nin 12 öğrencisi tarafından sahnelenen "Mısmıtıl Tamşa" yerel bir ağızla " Büsbütün Rezil Olmak" isimli oyun 3 Nisan Pazartesi günü saat 20.30’da Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonunda tiyatro severlerle buluştu. Milaslı tiyatro severler yoğun ilgi gösterdi.

Tiyatro oyununa yoğun ilgi oldu
  • 05 April 2023, Wednesday 15:31

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Milas Belediyesi’nin işbirliği ile Milaslılarla buluşan tek perdelik komedi oyununu Muğla Mor Pedallar Bisiklet Derneği Başkanı Yasemin Duygulu yazıp yönetti.

Oyunda; Zeliha Afyonlu, Berrin Duma, Nesrin Tirinç, Suzan Tuna, Hatice Ünal, Emine İncedere, İlhan Sözbilir, Sadettin Özbek, Mahmut Ünal, Nail Ongun, Emin Demirel ve Muhittin Turgut rol alıyor.

Pazartesi günü Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonunda sahnelenen "Mısmıtıl Tamşa" isimli tiyatro oyununa vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

En yaşlısı 90 yaş ve üzerinde daha fazlası ise 60-75 yaş aralığındaki vatandaşlardan oluşan Muğla Tazelenme Üniversitesi, coşku ve heyecanla her türlü ders, kursu ve etkinlikte yer alıyorlar.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık