Büyükşehir’den deprem bölgesine midibüs hediyesi

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Ağustos ayında meydana gelen depremle sarsılan Denizli’nin Bozkurt ilçesinde 27+16 kişilik midibüs hediye etti.

Büyükşehir’den deprem bölgesine midibüs hediyesi

Denizli’nin Bozkurt ilçesinde 8 Ağustos tarihinde meydana gelen deprem, vatandaşları maddi ve manevi etkileyerek birçok Bozkurtlu vatandaşın evsiz kalmasına sebep oldu.
Meydana gelen depremde can kaybı olmamasına karşın büyük maddi zararlar yaşandı.
İlçe halkının yaralarını sarmak için ülkenin dört bir yanından Bozkurt’a yardım ve destek gelmesini sağlayan Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, dün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Bozkurtlulara müjdeli bir haber verdi. Muğla Büyükşehir Belediyesi, bir adet 27+16 midibüsü Bozkurt Belediyesine hediye ederek, Bozkurt halkına “sizinleyiz” mesajı gönderdi.
Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, ”Depremden sonra birçok Belediye ve Belediye Başkanlarımız yardım ellerini ilçemize uzattılar. Bu süreçte bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan, her daim Bozkurt halkının yanında olan Muğla Büyükşehir Başkanı sayın Osman Gürün, belediyemize bir adet 27+16 midibüs armağan ettiler. Hizmet aracımız vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun. Başkanım Osman Gürün’e şahsım ve Bozkurt halkı adına sonsuz şükranlarımı sunuyorum” dedi.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık