Çağdaş Sanat Fuarı'na MİTSO'dan destek

            23 / 28 Ağustos tarihleri arasında "sanata evet" çağrısıyla Bodrum'da  Çağdaş Sanat Fuarı düzenleniyor. Konacık'ta, Herodot Kültür Merkezinde düzenlenecek fuarda yerli ve yabancı pek çok sanatçı çeşitli sanat eserlerini sergileyecek.Fuar, 23 / 28 Ağustos tarihleri arasında her gün 16.00 - 22.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Çağdaş Sanat Fuarı'na MİTSO'dan destek
  • 10 August 2022, Wednesday 12:34

            Bodrum Çağdaş Sanat Fuarı'nın düzelenleyicisi Demos Endüstri Fuarcılık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Aslan ve kuruluşun yöneticilerinden Zeynep Göztepe ve Fulya Özbaşoğlu Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer'i ziyaret ederek fuara davet ettiler. Bodrum Çağdaş Sanat Fuarı'na katılacak 500 sanatçının yapıtlarını 40 galeride sergileyeceğini belirten Demos Fuarcılık yöneticileri, fuarda plastik ve görsel sanatlara ilişkin üretim ve canlı performansların sergileneceğini ifade ettiler. Fuar yöneticileri, Bodrum Çağdaş Sanat Fuarı'nın destekçilerinden birisinin de MİTSO olduğunu belirterek verdikleri destek nedeniyle Reşit Özer'e teşekkür ettiler.

            MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer MİTSO'nun da Bodrum Çağdaş Sanat Fuarı'nın yöneticilerine başarılar diledi. Özer "Bodrum, sanat dünyasından pek çok kişiyi kendine çekiyor. Bu bakımdan Bodrum adeta pek çok sanatçının buluşma yeri konumunda. Bu nedenle Çağdaş Sanat Fuarı'ın Bodruma ve yöremize çok önemli katkılar sunacağına inanıyorum. Biz de MİTSO olarak elimizden gelen desteği sağlayacağız. Üyelerimizin ve Milaslı sanatseverlerin fuara ilgi göstereceğini umuyorum. Size çalışmalarınızda başarılar diliyorum" diye konuştu.    

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık