‘Çalışkan Karıncalar’ sınıfından anlamlı ziyaret

Milas Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından organize edilen ziyarette, Milas Havva Ersoy Anaokulu Müdür Yardımcısı Ümran İnce, Çalışkan Karıncalar Sınıfı Öğretmeni Emine Buket Kaya ve öğrencileri, İzan Klinik Konukevi’nde yaşlılarla buluştu.

‘Çalışkan Karıncalar’ sınıfından anlamlı ziyaret

İzan Klinik Konukevi’nde kalan 15 yaşlıyı ziyaret eden Havva Ersoy Anaokulu ‘Çalışkan Karıncalar’ sınıfındaki 22 öğrenci, kendi el emeği ve göz nuru ile yaptıkları nazar boncuğu anahtarlık ve resimleri, konukevindeki yaşlılara hediye ettiler. Miniklerin ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren yaşlılarımız ise bu jeste karşılıksız kalmadı ve onlar da çocuklara çeşitli hediyeler verdiler.

Milas Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Mehmet Kızılca, gerçekleşen etkinlikle ilgili yaptığı kısa açıklamada; “Çocuklarımız ve yaşlılarımız arasında köprü görevi görmeye çalışıyoruz. Yaşlılarımıza sahip çıkmanın, yarına yapılacak en büyük yatırım olduğunu ve bunun çocuklukta öğrenilen davranışlar ile geleceğe taşınacağına inanıyoruz.

“Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımızın sloganı olan ‘Biz Büyük Bir Aileyiz’ söylemini sözde değil yerinde uygulayarak göstermek için, doğumdan ölüme kadar geçen sürede burada olduğumuzu dile getiriyoruz. Sosyal Hizmet Merkezi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, okulumuz ve İzan Sağlık Evimizin ortaklaşa yaptığı bu etkinlik çocuklarımızın, yaşlılarımız ile kuşaklararası köprü görevini kurmayı amaçlamıştır. Etkinlikte emeği geçen tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ederiz” dedi.

Çocukların yaşlılar ile sohbetiyle renkli görüntülere sahne olan etkinlik, hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

 

Editör: Adem KANKAYNAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık