Camiyi tehdit eden direk günlerdir bu halde

Milas’ın Kazıklı Mahallesi’ndeki caminin yanındaki telefon direği, devrilmek üzereyken tele takıldı. 20 gün olmasına rağmen halen düzeltilmeyen direğin devrildiği takdirde camiye zarar vereceğini belirten vatandaşlar, Kazıklı’ya hizmet beklediklerini dile getirdi.

Camiyi tehdit eden direk günlerdir bu halde
  • 04 June 2022, Saturday 12:22

YUNUS ERMAN DOĞRUYOL/ Önder Haber
Milas’ın Kazıklı Mahallesi’nde yaşayan vatandaşların başı, bir süredir telefon direkleriyle belada. Mahallede uzun zamandır devam eden sorunlar, son günlerde had safhaya ulaştı. Gazetemize ulaşan vatandaşlar, Kazıklı Mahallesi’nde telefon direklerinin birer birer devrildiğini belirterek can ve mal güvenliği için acilen hizmet beklediklerini söyledi.

Kazıklı Mahalle Camisi’nin yanında bulunan bir telefon direği, 20 gün önce devrilmek üzereyken telin gerilmesiyle eğik kaldı. Tellerin kopması halinde hem can güvenliklerinin tehlikeye gireceğini, hem de geçmiş dönemlerde bin bir zorlukla yaptırılan Kazıklı Camisi’nin zarar göreceğini belirten vatandaşlar, “Bu direkteki tel kopsa, camiye zarar verecek. Daha önce yaptığımız başvurular da sonuçsuz kaldı. Bugün, yarın denilerek oyalanıyoruz.” diyerek tepkilerini dile getirdi.

Mahallede bulunan bir karayolunda ise, benzer bir tablo yaşandı. Bu olayın daha eski olduğunu belirten vatandaşlar, 8 aylık sürece rağmen hiçbir gelişme yaşanmadığını söyledi. Vatandaşlar, “21 Ekim’de ilgili kurumlara bildirimde bulunduk ancak hiçbir cevap alamadık.” ifadelerini kullandı.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık