ÇAMKÖY VE İKİZKÖYLÜLER: “KANIMIZ CANIMIZ PAHASINA OLSA ARAZİLERİMİZİ SATMAYACAĞIZ!”

Önce Çamköy sonra Ekizköy’de vatandaşlar ile bir araya gelen Milletvekili Suat Özcan her iki mahallede vatandaşları dinledi. Vatandaşlar: “Ölürüz de arazilerimizi satmayız”, “Vatanımızı terk etmeyeceğiz”, "Kanımız canımız pahasına da olsa arazilerimizi asla satmayacağız”, “Sekköy gibi olmak istemiyoruz” diyerek, arazilerini satmayacakları tavrını açıkça ortaya koydular.

ÇAMKÖY VE İKİZKÖYLÜLER:  “KANIMIZ CANIMIZ PAHASINA OLSA ARAZİLERİMİZİ SATMAYACAĞIZ!”
  • 10 September 2019, Tuesday 15:54

Yeniköy ve Kemerköy termik santrallerini işleten Yeniköy-Kemerköy Elektrik Üretim Ticaret AŞ. yeni kömür sahaları açmak için Çamköy ve İkizköy’de ikamet eden vatandaşlarımızın tarla ve zeytinliklerini istimlak etmek için ihtarname gönderdi. Her iki mahalledeki vatandaşlar bu ihtarnamelerden dolayı korku yaşıyor.

ÖZCAN: CHP OLARAK MÜCADELENİZDE YANINIZDAYIZ. KONUYU TBMM’YE TAŞIYACAĞIM.

Milletvekili Suat ÖZCAN da her iki köyde, önceden olduğu gibi, haklı mücadelelerinde hep yanlarında olacağını, konuyu gerekirse TBMM’ye taşıyacağını belirtti . Ancak mahallinde mücadelenin en doğru mücadele olduğunu  belirten Özcan “Siyasiler kadar, çevre örgütleri, STK’lar ile işbirliği yapmak da çok önemli, birlikte hareket etmek  en doğru olandır” diye açıklama yaptı.

Özcan kömür için doğaya saldırıların artığını açıkladığı konuşmasında, son günlerde ülkemizde, Kaz dağlarında,  Murat dağında ve Muğla ilimizin birçok yöresinde doğaya, dağa ve taşa saldırıların arttığını belirten Mv.Suat Özcan Çamköy, Ekizköy, Karacahisar mahalleleri başta olmak üzere 20’den fazla yöredeki mahallenin düşük kalorili kömür yataklarına kurban edilmeye çalışıldığını belirtti.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık