Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Cemiyet üyeleri Yücelen Hastanelerinde indirimli tedavi olacak

​​​​​​​Muğla Gazeteciler Cemiyeti (MGC), Yücelen Hastaneler Grubu ile Cemiyet üyeleri ve birinci dereceden yakınlarının yararlanacağı bir indirim protokolü imzaladı.

Cemiyet üyeleri Yücelen Hastanelerinde indirimli tedavi olacak
  • 26 January 2022, Wednesday 14:19

Muğla Gazeteciler Cemiyeti yönetimi, 2022 yılının ilk ayında üyeleri için sağlık anlaşmasına imza attı. Muğla Gazeteciler Cemiyeti, Yücelen Hastaneler Grubu ile sağlık indirimi anlaşmasına vardı. İmzalanan protokol ile Muğla Gazeteciler Cemiyeti üyeleri ve üyelerin birinci dereceden yakınları, ayakta ve yatan hasta tedavisinde yüzde 10’luk indirimden faydalanacak.

Protokol, Yücelen Hastaneler Grubu’na ait Menteşe, Marmaris ve Ortaca’daki Yücelen Hastanelerinin tümünde geçerli olacak.

Her iki kuruluş arasındaki anlaşma protokolü, Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Süleyman Akbulut ile Muğla Yücelen Hastanesi Başhekimi Dr. Sumur Gazezoğlu arasında imzalandı. İmza töreninde Muğla Özel Yücelen Hastanesi Müdür Yardımcısı Neslihan Bozyel Hızarcı ile Cemiyet Yönetim Kurulu Üyesi Serdal Kayhan da hazır bulundu.

Atılan imzalar sonrası bir açıklamada bulunan Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Süleyman Akbulut, Muğla’nın ilk özel sağlık kuruluşu Yücelen Hastanesi’nin kurulduğu günden bu güne değin Muğla Basını ile yapıcı ve destekleyici ilişkiler içinde olduğuna vurgu yaparak, kurucu Hamdi Yücel Gürsoy başta olmak üzere hastane yönetimine ve çalışanlarına teşekkür etti.  

Göreve geldikleri 2015 yılında ilk olarak özel hastaneler ile sağlık indirimi anlaşması yaparak işe başladıklarını belirten Başkan Akbulut, “Sağlık kuruluşlarımızın çalışmalarının tanıtımında önemli bir görevi yerine getiren basın mensuplarımızın, sağlık hizmetlerinden indirimli olarak faydalanması gerektiğini dönem dönem talep etmiştik. Bu talepler karşısında ilimizdeki bazı özel hastanelerle halen devam eden sağlık anlaşmalarına imza atmıştık. Bugün de basın dostu olarak adlandırabileceğim bir sağlık kuruluşu durumundaki Yücelen Hastaneler Grubu ile daha önce gündeme aldığımız anlaşmamızı daha kapsamlı hale dönüştürdük ve indirim anlaşmamızı imzalayarak, üyelerimizin ve birinci dereceden yakınlarının ayakta ve yatan hasta tedavileri için Muğla, Marmaris ve Ortaca’daki Yücelen Hastanelerinden yararlanmalarını sağlamış olduk. Anlaşmalarımız devam edecek.” dedi.      

Hastane olarak çalışmalarında, Muğla Basınını değerli bir paydaş olarak hep yanlarında gördüklerini ifade eden Başhekim Dr. Sumur Gazezoğlu da, kurum olarak basının desteklenmesi yönündeki çalışmaları önemsediklerini söyledi. Başhekim Gazezoğlu, Muğla’nın en köklü basın meslek kuruluşu durumundaki Muğla Gazeteciler Cemiyeti’nin değerli üyelerine ve birinci dereceden yakınlarının faydalanmasını öngören protokolle, basınımıza sağlık alanında katkı sunacak olmaktan duyduğu memnuniyeti de sözlerine ekledi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis