Cenker Çetin Milasspor’da başkanlığa hazırlanıyor

Yeni Milasspor’da yaşanan yönetim krizinde yeni bir gelişme yaşandı. Kulübün eski başkanlarından Cenker Çetin’in önümüzdeki günlerde kulüp başkanı olacağı öğrenildi.

Cenker Çetin Milasspor’da başkanlığa hazırlanıyor

YUNUS ERMAN DOĞRUYOL/ Önder Haber

Yeni Milasspor’da yaklaşık 2 yıldır devam eden yönetim krizi, kulübün girdiği neredeyse tüm branş ve liglerde oyuncuların moralini olumsuz etkiledi.

Yeni Milasspor’daki gerginlik, bir dönem başkanlık yapan başkan Öcal Yüksel ile genel kurul sonrası başkan olan Fikri Çırak ve yönetimi arasındaki devir teslim işlemlerinin yapılamaması sonucu mahkemeye taşındı. Yargı aşamasında yaşanan tebligatların ulaşmaması, harçların ödenmemesi ile yılan hikayesine dönen süreç, Milasspor’u yıprattı.

Bir dönem Milasspor’un Muğla Süper Amatör Ligi’nde ezeli rakibi olan Bodrumspor’un üst üste ligleri şampiyon olarak tamamlayarak TFF 1. Lig’e çıkması, Fethiyespor’un da 2. Lige yükselmesi sonrası Milasspor taraftarları; hem gururu, hem de üzüntüyü bir arada yaşadı. Fethiyespor ve Bodrumspor’un zaferi, Milasspor’da bir dönemin sona ermesine vesile oldu.

Kulübün eski başkanlarından Cenker Çetin’in, kulübün mevcut durumu ile ilgili inceleme yaptığı ve kulübe başkan olmak için adaylığını açıklayacağı öğrenildi. Sosyal medya hesabından da tahminleri doğrulayan Çetin’in önümüzdeki günlerde bir basın açıklaması yaparak başkan adaylığını ilan etmesi bekleniyor.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık