Çevre temizliği etkinlikleri devam ediyor

Milas Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ve gönüllü vatandaşlar ilçemizde çevre temizliği etkinliklerine tüm hızıyla devam ediyor.

Çevre temizliği etkinlikleri devam ediyor
  • 24 August 2021, Tuesday 11:04

Hem çevre kirliliğinin önüne geçmek hem de farkındalık yaratmak için bir araya gelen gönüllüler ve çalışanlar geçen hafta gerçekleştirilen Sarnıç Kıyıkışlacık etabında 850 çöp torbası atık toplamışlardı. Bu hafta da bir araya gelen çalışan ve gönüllüler Zeytinlikuyu’da 500 çöp poşeti atık topladılar.

Yangına sebebiyet verebilecek olan cam şişe, poşet, atık yiyecek, pet şişe, izmarit, karton, kağıt, peçete gibi atıkları toplayan çevre gönüllüleri ve çalışanlar, sıcak havaya ve zorlu şartlara rağmen büyük bir özveri ile daha temiz bir çevre adına çalışmalarını gerçekleştirdiler.

“Örnek davranış için teşekkür ediyorum”

Etkinlik hakkında açıklamalarda bulunan Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat; “Yapılan çalışmayla birlikte daha temiz bir Milas için çevreye çöp atılmaması adına farkındalık oluşturulmak hedefleniyor. Çalışanlarımız ve gönüllü vatandaşlarımız örnek bir çalışma yaparak, gelecek nesillere daha güzel ve yaşanabilir bir Milas bırakmak adına Kıyıkışlacık Mahallemizin ardından Zeytinlikuyu’da faaliyetlerini gerçekleştirdiler. Tüm çalışanlarımıza ve gönüllü vatandaşlarımıza bu örnek davranış için teşekkür ediyorum” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık