Ceza kesilen kişi sayısı ve ceza miktarı düştü

Milas’ta yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle uygulanan 2 günlük sokağa çıkma ve diğer kısıtlamalara uymayan 52 kişiye yaklaşık 140 bin lira idari para cezası uygulandı. Geçtiğimiz haftaya oranla, Milas’ta ceza kesilen kişi sayısı yüzde 50, ceza miktarı ise yüzde 30 oranda düştü.

Ceza kesilen kişi sayısı ve ceza miktarı düştü

İçişleri Bakanlığınca, 18-19 Nisan tarihlerinde 30 büyükşehir ve Zonguldak’ta iki günlük sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Ülke genelinde sokağa çıkma kısıtlamasının başlamasıyla birlikte, güvenlik güçlerince denetim yapıldı. Güvenlik güçleri denetimler kapsamında, görevli olan ve sokağa çıkma yasağından muaf olan vatandaşlara kolaylık sağlarken, sokağa çıkma yasağını delenler hakkında işlem başlattı.

Milas’ta da sokağa çıkma yasağı boyunca seslik hakimdi. Genel olarak sokağa çıkma yasağına uyulduğu gözlendi.
Sokağa çıkma yasağının ardından Milas’ta da Milas Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ilçe merkezinde, Milas Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler ise kırsalda denetim gerçekleştirdi. Halkın sağlığının ve güvenliğinin korunması amacıyla mesai harcayan güvenlik güçleri, vatandaşlarımızın sokağa çıkmamaları yönünde anonslar yaptı. 18-19 Nisan tarihlerinde 48 saat süren sokağa çıkma kısıtlamasında, Milas genelinde 52 kişiye toplam 140 bin lira idari para cezası uyguladı.
Geçtiğimiz 11-12 Nisan tarihlerinde uygulanan sokağa çıkma yasağında da ilçe merkezinde ve kırsalda 102 kişiye yaklaşık 200 bin lira idari para cezası uygulanmıştı. Geçtiğimiz haftaya oranla, Milas’ta ceza kesilen kişi sayısı yüzde 50, ceza miktarı da yüzde 30 oranda düştü.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık