CHP Danışma Kurulu’nu topluyor

​​​​​​​Haftalık salı toplantısında konuşan CHP İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya, Cumhuriyet Halk Partisi Milas İlçe Örgütü’nün İlçe Danışma Kurulu’nun 20 Haziran Pazartesi günü saat 13.00’te Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu’nda gerçekleştirileceğini söyledi.

CHP Danışma Kurulu’nu topluyor
  • 15 June 2022, Wednesday 16:36

Pandemi nedeniyle bir süredir yapılamayan CHP İlçe Danışma Kurulu, 20 Haziran’da Milas’ta gerçekleştirilecek. CHP’nin haftalık Salı toplantısında konuşan CHP İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya, “Birlik, dayanışma, fikir birliği ve eksiklerin tespiti yönünden ilçe danışma kurullarımız çok önemli. Tüm üyelerimizi ilçe danışma kurulumuza bekliyoruz.” dedi.

CHP’Lİ VEKİLLER BUGÜN MİLAS’TA

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı’ndan alınan bilgiye göre CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Antalya Milletvekili Cavit Arı ve Adana Milletvekili Burhanettin Bulut’tan oluşan Yerel Yönetimler Heyeti, bugün saat 13.00’te CHP teşkilatını ziyaret edecek. Programa CHP İl Başkanı Adem Zeybekoğlu ile Muğla Milletvekillerinin de katılacağı bildirildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık