CHP Gençlik'te Tunca dönemi

Cumhuriyet Halk Partisi Milas Gençlik Kolları teşkilatı, olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Tek liste ile gidilen seçimde, Hilmi Can Tunca yeni başkan olarak seçildi.

CHP Gençlik'te Tunca dönemi

Göksel Billur başkanlığındaki CHP Milas Gençlik Kolları örgütü, olağan genel kurul düzenledi. Pazar günü saat 13.00’te Aşkıdil Akarca Salonu’nda düzenlenen genel kurula, çok sayıda partili katıldı. Genel kurul, divanın oluşturulması ile başladı. Divana, Hüseyin Çöllüoğlu, Volkan Çağırkan, Cenk Şimşek seçildi.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam eden genel kurul, Göksel Billur başkanlığındaki dönem faaliyet raporunun okunarak ibra edilmesi ile sürdü. Daha sonra ise dilek ve temenniler kısmına geçildi. 
Genel kurulda ilk konuşmayı Divan Kurulu ve Milas Belediye Meclis Üyesi Cenk Şimşek yaptı. Şimşek, “Mustafa Kemal’in ‘Bütün ümidim gençliktedir!’ sözünün bilinciyle, siyaset bizim işimiz, biz de varız demekten kaçınmamalı, partimize omuz vermeli, büyütmeli ve iktidara taşımalıyız.” dedi.
Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ise, “Şimdiye kadarki yürümüş olduğumuz yolda vermiş olduğunuz desteklerden dolayı başta gençlik kolları başkanlarımız olmak üzere tüm genç arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Gençliğin, mücadelenin içerisinde bulunması başarı için çok önemli ve vazgeçilmez. Gençlik enerjisi ile mücadeleci, kararlı ve bilgili olmalı. Savunduğu değerlere büyük bir inançla savunmalı. Gençlik yapılanmamız güzel bir yapılanma. Diğer ilçelere örnek olacak konumda.” dedi.
Tokat sözlerini, “Belki de il düzeyinde gençlik kollarını en yakından takip eden, destek vermeye çalışan bir yerel yönetici olarak sizlerle gurur duyuyorum. Bu kadar ilgili olmamın en büyük sebeplerinden bir tanesi, benim de sizler gibi gençlik kollarından gelerek bu noktalarda bulunmamdır. İleride her biriniz bu ve bunun gibi noktalarda yetki ve sorumluluk alacaksınız. Bu sebeple birbirinizi sevip ve sarılmak, hep büyük fotoğrafa bakmak, gündelik kısır çekişmelerle enerjinizi boşa harcamamak, ülke ve cumhuriyet sevdamızı yüreğimizin her köşesinde hissetmek ve bunun için mücadele etmek zorundayız.” diyerek tamamladı.
CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan ise, CHP Genel Merkezi tarafından oluşturulan birden fazla maaş alan iktidara yakın isimlerin listelendiği “Arpalık Aile Şirketi” broşürü hakkında bilgi verdi.
Daha sonra ise önceki başkan Göksel Billur bir konuşma gerçekleştirdi. Billur, “Yaklaşık 2 yıla aşkın onur ve gururla sürdürdüğümüz gençlik kolları başkanlığımda yerel ve genel seçimler geçirdik. Genel seçim bizim geleceğimiz için o kadar önemliydi ki, özverili ve örgütlü bir şekilde gece gündüz demeden çalışsak da yerelde kazandığımız, genelde kaybettiğimiz bir seçim olmuştu. Tabi ki pes etmek yok. 18 yıllık iktidar partisinin kurmuş olduğu saltanatı yıkmak için gençler olarak çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.
Son konuşmayı yeni başkan Hilmi Can Tunca yaptı. Konuşmasına, “Emeği geçen başta gençlik kolları başkanımız Göksel Billur’a ve yönetimde yer alan çok değerli arkadaşlarıma bu kutsal yürüyüş sebebiyle ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” diyerek başlayan Tunca, “Çıkmış olduğum bu yeni yolun haklı gururunu yaşamakla birlikte, arkamda değil yanımda desteğini hissettiğim, tüm örgütüme teşekkür ediyorum. Daha öncelerde olduğu gibi, örgütlü mücadele ateşimizi daha fazla yükselterek, bu memlekette yaşanan tüm olumsuzların önünde dimdik duracağımızın burada sözünü veriyorum.” ifadelerini kullandı.
Hilmi Can Tunca başkanlığındaki CHP Gençlik Kolları Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: Asil: Ezgi Çakar, İbrahim Turhan, Nur Ceren Tekin, Anıl Çoban, Duygu Selen Miregil, Hasan Kuşçu, Nevzat Kara, Gökhan Güzel, Mehmet Nezih Çakır, Mehmet Anıl Gönen.
Yedek: Özgür Beçinli, Tuğçe Tavas, Esin Yenikaya, Uğur Çağırkan, Sabahattin Yanya, Hüsnü Kaya, Atalay Dalgıç, Mert Arısoy, Durmuş Kökçü, Bekem Avcılar.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık