CHP İl Başkanı Adem Zeybekoğlu; “Demokrasi, İstanbul ve Türkiye Kazandı”

CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu tekrarlanan İstanbul seçimlerinde halkın demokrasi, Ekrem İmamoğlu’nun da sevgi, hoşgörü diliyle insanlık dersi verdiğini söyledi.

CHP İl Başkanı Adem Zeybekoğlu;  “Demokrasi, İstanbul ve Türkiye Kazandı”

CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu 23 Haziran seçimlerinde sandıktan Ekrem İmamoğlu’nun diğer adaya büyük fark atmasının tesadüf olmadığını, halkın ötekileştiren, ayrıştıran, kavgacı dilden sıkıldığını ve en güzel cevabı sandıkta verdiğini söyledi.

Zeybekoğlu; “Her şey çok güzel olacak demiştik, her şey çok güzel oldu, hak yerini buldu. 23 Haziran gecesi İstanbul’da yaşanan ve tüm Türkiye’yi demokrasi adına umutlandıran zaferde payı olan herkese teşekkür etmek istiyorum. 31 Mart’ta sonuçlanan seçime haksız yere itiraz eden, bu itirazları ortada hiçbir delil yokken kabul edilen iktidar ve tayfasına en güzel cevabı 13 bin farkı 800 binlere çıkaran halkımız sandıkta vermiştir. Ülkemiz 23 Haziran tarihine kadar olan kavgacı üslubu, ayrıştıran söylemleri ve seçime günler kala kimlere umut bağlandığını ne yazık ki bu süreçte yaşamış, sandığa giderek bunları hak etmediklerini açıkça belli etmiştir. Şimdi birleşme, tek yumruk olma, İstanbul özelinde Türkiye’de her şeyin çok güzel olması için çalışma vaktidir.

Sevgi, hoşgörü dilini seçim süresince ortaya koyan, güler yüzle tüm vatandaşları kucaklayan, sadece İstanbul’un değil tüm Türkiye’nin umudu olan Ekrem İmamoğlu’na, 25 yıl aradan sonra büyük bir mücadele örneği göstererek İstanbul’u CHP belediyeciliği ile tekrar buluşturan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve Yönetimine, İstanbul örgütüne, seçim süresince İstanbul’da kamp kuran milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza, il başkanlarımıza, söylem ve eylemleri, yerinde hamleleri ve seçim stratejisi ile bu zaferin mimarı olan CHP Genel Başkanı’mız sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na yürekten teşekkür ediyorum. Millet İttifakının en önemli aktörü olan İYİ Parti’nin Sayın Genel Başkanına, Milletvekillerine, seçilmiş tüm yöneticilerine ve İyi partili kardeşlerimize, ayrıca demokrasiyi savunan, bize destek veren HDP ve Saadet partili kardeşlerimize,  bizlere inanan ve oy veren diğer siyasi parti seçmenlerine de çok teşekkür ediyor, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Ekrem İmamoğlu’na başarılar diliyorum. Halkımızın demokrasi mücadelesinde CHP olarak her zaman en önde saf tutmaya, halkımızın umudu olmaya ve ülkemizde her şeyin çok güzel olması için çalışmaya devam edeceğiz. ”dedi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık