CHP İskoçya’dan Milas’a 50 yardım kolisi..

Cumhuriyet Halk Partisi’nin İskoçya’daki Birlik Başkanlığı, pandemi nedeniyle zor günler yaşayan insanlarımız için yardım kolileri gönderdi. Milas CHP İlçe Başkanlığı’na da 50 koli olarak gelen yardımlar, CHP Milas İlçe Kadın Kolları üyeleri tarafından, tespit edilen ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

CHP İskoçya’dan Milas’a 50 yardım kolisi..

Yardım kolileriyle birlikte, “Dünyanın Toplumsal (Eğilim, Ekonomi, Politik, Kültürel, Sanatsal ve yaşama dair her eylem-etkinlik) hayatını derinden etkileyen ve bütün insanlığı tedirgin eden COVİD-19 enfeksiyonu-Küresel salgın (Pandemi) sebebiyle zor günler yaşadığımız bu süreçte; CHP Genel Merkezin bilgi ve yönlendirmeleri doğrultusunda İskoçya CHP Birlik Başkanlığı-Yönetim Kurulu kararıyla dayanışma bilinci ve ruhu ile halkımıza temiz bir yardım eli uzatarak hakikaten bugünlerde ekmek-aş ve özellikle şefkate muhtaç ailelere ve güzel insanlarımıza yardım etmek bizim için hem insani bir görev hem de onurlu bir sorumluluktur.

Böylesi anlamlı dayanışma bilinci ve sorumlulukla hazırladığımız yardım paketlerini Milas ilçemizde yaşayan ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere örgütlerimizden CHP Milas İlçe Başkanlığına gönderilmiştir. Saygılarımızla.”notuyla gönderilen yardımlar, dayanışma ruhunun sınır tanımadığını da bir kere daha kanıtladı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık