CHP KAVAKLIDERE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI SAFFET KARABIYIK. KESİNLEŞTİ.

CHP Parti Meclisi, bugün yaptığı toplantı sonrasında 126 büyükşehir, il, ilçe ve belde adayını daha belirledi. Bilindiği gibi Parti Meclisi, geçtiğimiz hafta da 227 adayını açıklamıştı.

CHP KAVAKLIDERE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI SAFFET KARABIYIK. KESİNLEŞTİ.
  • 21 December 2023, Thursday 23:05

Yeni açıklanan 126 kişilik listede, ilk kez Muğla’nın ilçesi Kavaklıdere de yer aldı. Kavaklıdere’de Chp’nin Mart 2024 seçimlerindeki Belediye Başkan adayı Saffet Karabıyık oldu.

Eski İl Genel Meclisi Üyesi ve Kavaklıdere Ziraat Odası Başkanı Saffet Karabıyık, CHP’den Kavaklıdere Belediye Başkanlığı adaylığını açıklarken, “26 yıl kamuda görev yaptım. 2004-2009 yıllarında siz değerli  hemşehrilerimizin  oyuyla Ak Parti’den il genel meclisi üyeliği yaptım. Orada bütçe, eğitim ve sağlık ile imar komisyonlarında başkanlık ve encümen üyeliği görevlerini yürüttüm. Bu sayede ilçemize ve mahallelerimize bir çok hizmeti kazandırdığımız ortadadır. İlimizin büyükşehir statüsü kazanmasından sonra ilçemizde kurulan Ziraat Odası’nda başkanlık görevini yürüterek bu alanda da hizmetlerimi sürdürdüm. Bugüne kadar bu alanların mutfak kısmında çalışş biri olarak, kamuoyunun talebi ile bilgi, birikim ve tecrübelerimi belediye başkanı olarak paylaşmak istiyorum.” demişti.

CHP’nin sözcüleri, bütün adayların açıklanmasının 15 Ocak’a kadar sürebileceğini belirttiler.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık