CHP Milas İlçe Kadın Kolları’ndan 29 Ekim’e özel kermes… “Hepimizin cumhuriyete karşı borcu var”

ÖNDER Haber / Adem KANKAYNAR

CHP Milas İlçe Kadın Kolları’ndan 29 Ekim’e özel kermes…    “Hepimizin cumhuriyete karşı borcu var”

Cumhuriyet Halk Partisi Milas İlçe Kadın Kolları, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında, Milas Şehir Parkı önünde bir kermes düzenledi. ‘Birlik ve Beraberlik Kermesi’ adı verilen etkinliğe; CHP Milas İlçe Başkanı İlgin Göktepe, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Başkan Yardımcısı Faik Karagöz, İl Gençlik Kolları Başkanı Bekir Perçin, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Göksel Billur, ilçe yönetim kurulu üyeleri, mevcut CHP’li belediye meclis üyeleri, gelecek yıl yapılacak seçimlerde CHP’den belediye meclis üyesi aday adayı olanlar, partililer ve vatandaşlar katıldı.

CHP Milas İlçe Kadın Kolları Başkanı Berrin Naz ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından geçen yıl olduğu gibi bu sene de ‘Birlik ve Beraberlik’ adı verilen kermes etkinliği düzenlendi.

İlçe Kadın Kolları Üyeleri tarafından hazırlanan yöresel ürün ağırlıklı çeşitli yiyecek ve içeceklerin satışa sunulduğu etkinlik ile ilgili kısa bir açıklama yapan İlçe Kadın Kolları Başkanı Berrin Naz şunları söyledi:

“Önümüzdeki hafta büyük bir coşku ile kutlayacağımız, en büyük bayram olarak kabul ettiğimiz 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri çerçevesinde, İlçe Kadın Kolları olarak ‘Birlik ve Beraberlik’ adını verdiğimiz bir etkinliği düzenliyoruz.

Bu etkinlikle kadınlarımız, Cumhuriyet ile kazandığı haklara sonuna kadar sahip çıktığını bir kez daha ortaya koyarken, tüm kadınlarımızı birlik ve beraberlik içerisinde Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile kazandığı haklara sahip çıkmaya davet ediyoruz. Çünkü biz kadınların cumhuriyete karşı bir borcu var. Bu borcu ne yaparsak yapalım ödememiz öyle kolay değildir. Yaşasın cumhuriyet, yaşasın Atamız” diyoruz.

Berrin Naz, çıklamasının sonunda, etkinlikte emeği geçenlere ve tüm katılımcılara teşekkür etti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık