CHP Milas Kadın Kolları Başkanı da depremde ablasını kaybetti

Ölenlerin sayısınının 21 bin 43'e yükseldiği,  80 bin 97 kişinin ise yaralı olarak kurtulduğu deprem felaketinde  Cumhuriyet Halk Partisi Milas İlçe Kadın Kolları Başkanı Berrin Naz’ın ablasının da  yaşamını yitirdiğini öğrendik.

CHP Milas Kadın Kolları Başkanı da depremde ablasını kaybetti
  • 11 February 2023, Saturday 17:54

6 Şubat Pazartesi sabahı saat 04:17'de Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7.7; saat 13.24'te Elbistan ilçesinde 7.6 büyüklüğünde meydana gelen iki deprem, Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Malatya ve Kilis'te büyük yıkıma yol açarken, ne yazık ki ölü ve yaralı sayısı da her dakika artıyor.
Depremde CHP Milas İlçe Kadın Kolları Başkanı Berrin Naz da ablası Nesrin Kırmak’ı kaybetti. Naz acı kaybını ablasının fotoğrafı eşliğinde, “yattığın yerde rahat uyu meleğim. Ailemizin çınarı ışıklar yoldaşın olsun. Çok şey öğrendik senden. Seni en güzel anılarınla anacağız.” notuyla sosyal medya hesabından paylaştı.
İskenderun’da yaşamını yitiren Nesrin Kırmak, Adana Karataş’ta toprağa verildi.
Cenaze törenine katılan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat da "Dün akşam İskenderun’nda göçük altından cesedini çıkardığımız,Kadın Kolları Başkanımız Berrin Naz’ın ablası Nesrin Ablamızı Adana’nın Karataş İlçesinde toprağa verdik.Başımız sağolsun,cennet mekanı olsun…" dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık