CHP MİTSO'DA...

​​​​​​​Muğla'nın ve Milas'ın bir mastır planı olmalı

CHP MİTSO'DA...

*CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan ile Milas İlçe Başkanı İlgin Göktepe ve yönetim kurulu üyeleri MİTSO'yu ziyaret ettiler.

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Milletvekili Suat Özcan ile danışmanları ve CHP Milas İlçe Başkanı İlgin Göktepe ve yönetim kurulu üyesi arkadaşları, Milas Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret ettiler. Ziyaret sırasında Ankara'daki çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan CHP Muğla Milletvekili Özcan, Milas'ta bir mastır plan yapılması gerektiğini bildirdi.

CHP Muğla Milletvekili Suat Akar ve danışmanları ile CHP Milas İlçe Başkanı İlgin Göktepe ve arkadaşlarını MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel ve Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer karşıladı. Ziyarette Ankara'daki çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan Muğla Milletvekili Suat Özcan, ülkenin ekonomik durumuna ilişkin de görüşlerini açıkladı. Demokrasi olmaz ise yabancı sermayenin ülkeyi terk edeceğini anlatan Suat Özcan Milas hakkındaki görüşlerini de dile getirdi. Milas için uzun vadede yapılması gerekenlerin yer alacağı bir mastır plan hazırlanması gerektiğini ifade eden Suat Özcan "Muğla'da ve Milas'ta neler yapabileceğimizi ortaya koymamız gerekiyor. Kurumların, meslek odalarının, sivil toplum kuruluşlarının da görüşleri alınarak böyle bir mastır plan hazırlamalıyız" diye konuştu.

MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel ve  Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer de ziyaret nedeniyle CHP'lilere teşekkür ederek Milas'ın geleceği hakkındaki görüş ve önerilerini anlattılar. MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, koronavirüs salgınından etkilenen oda üyeleri için Milas'ta, TOBB'un da desteği ile oda üyelerine nefes kredisi desteği sağladıklarını anlattı.

Editör: Şahin ŞAHİN
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık