Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

CHP’DE İLK ADAY BODRUM’DAN ÇIKTI..

CHP Muğla’da, partinin kongre süreçleri belli olduktan sonra ilk aday, Bodrum CHP İlçe Başkanlığı için Bodrum’dan oldu. Yazılı bir basın açıklaması yapan Tuna Işın, CHP Bodrum İlçe Başkanlığı’na aday olduğunu duyurdu.

CHP’DE İLK ADAY BODRUM’DAN ÇIKTI..
  • 09 October 2019, Wednesday 16:22

“Partimizin gençlik kollarının bir neferi olarak başladığım siyaset yaşamımda, mahalle delegeliği, il delegeliği, ilçe yöneticiliği, yerel yönetimlerden sorumlu ilçe başkan yardımcılığı görevlerinde bulundum.

Son iki yıldır da, gerek yerel gerekse ülkemizin siyasi gelişmelerini partimin sade bir üyesi olmanın onuru ve sorumluluğuyla yakından takip ediyorum.

Partimizin ve içinde bulunduğu millet ittifakının, son yerel seçimlerde aldığı sonuçlar itibariyle yarattığı moral duygusunun toplumumuz üzerindeki etkisiyle daha güzel günlere olan inancımızın arttığını söylemeliyim” diyen Tuna Işın, açıklamasının sonunda “Partimizin ana damarı devrimciliktir… Atatürk Devrimciliğidir ve biz bundan asla ödün vermeyeceğiz.

Bu anlayışla baktığımızda, yeni ve değişim gibi ifadelerden daha çok partimizin her üyesi, her yetkilisi, her organı bu iradenin devamlılığı için elinden geleni yapmalı, cumhuriyetimize ve milletimize en yüksek sadakatle davranma sorumluluğunda olmalıdır.

Burada bana düşen, partimizin seçmen tabanı başta olmak üzere üyelerimizin beklediği demokratik refleksi göstermek ve bu konuda geçmişte yapılan hataları tekrarlamamak olacaktır.

Bu bir vaat değildir. Bu olması gerekendir…

Bu sözlerim; her ne koşul altında olursak olalım, hiç bir bahaneye sığınmaksızın partimizin aday belirleme gibi süreçleri de dahil olmak üzere, tüm alınacak kararlarımızda parti içi demokrasinin gereğinin yapılacağının ilanı olarak kabul edilmelidir.

Partimize üye olmuş ve parti emeğini bir adım ileriye taşımak isteyen her bir üyemizin eşit ve adil bir şekilde hizmet etme heyecanına, arzusuna pranga olmayacağımızın garantisi yönetimimiz olacaktır.

Dostlarım, yoldaşlarım…

Bu duygularla,

Partimizin tüm üyeleri ve organlarıyla kazanması, ilke ve prensiplerinin korunması ve cumhuriyetçi, devrimci geleneklerinin devamı olmak adına ve Bodrum ilçe örgütümüzün, yarattığı siyasi katma değerin en yüksek şekilde ilimizde ve parlamentoda temsil bulması için başka hiçbir vaadin beni yolumdan döndüremeyeceği, hayatımın en onurlu görevine;

Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Başkanlığına Aday olduğumu gururla ifade ediyorum…

Sevgi ve Saygılarımla…” diyor.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis