CHP’de, yeni katılımlar için rozet töreni…

Önder Haber / Adem KANKAYNAR

CHP’de, yeni katılımlar için rozet töreni…
  • 14 November 2018, Wednesday 7:04

Yaklaşık 6 bin üyesi bulunan CHP Milas İlçe Örgütü’ne, 5 yeni isim daha katıldı. Yeni katılan üyelere, parti binasında bir tören düzenlendi ve rozetleri takıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi Milas İlçe Örgütü, her hafta olduğu gibi bu hafta Salı günü de oldukça hareketli bir gün geçirdi. Bir yandan yaklaşan yerel seçimler için adaylık başvurusu yapanların delegelerle buluşmaları sürerken, bir yandan da partiye yeni katılan üyelerin partililerle tanışması ve kaynaşması sağlanıyor.

Yaklaşık 6 bin üyesi bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Milas İlçe Örgütü’ne dün, 5 yeni isim daha katıldı. Milas Belediye Başkan Yardımcıları Zeynep Çınar ve Faik Karagöz,  24 Haziran’da yapılan genel seçimlerde Muğla Milletvekili Aday Adayı olan Dr. Kerim Cangır, İlçe Başkanı İlgin Göktepe, mevcut CHP’li belediye meclis üyeleri, CHP Muğla İl Gençlik Kolları Başkanı Bekir Perçin, 31 Mart 2018 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde belediye meclis üyesi aday adayları, İlçe Kadın Kolları Başkanı Berrin Naz,  İlçe Gençlik Kolları Başkanı Göksel Billur, partililerin katıldığı törende; Durcan Yüksel, Erol Özer, Fuat Turan, Perihan Özer ve Mine Yargı Özer adlı yeni üyelere rozetleri takıldı.

Yeni üyelere ‘hoş geldiniz’ diyen İlçe Başkanı İlgin Göktepe, yeni katılımlar için teşekkür etti. Partiye yeni kayıt yaptıran üyeler de kısa birer konuşma yaparak Cumhuriyet Halk Partisi’nde olmaktan mutluluk duyduklarını ifade ettiler.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık