CHP’den Selimiye çıkarması

​​​​​​​Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ve beraberindeki heyet Selimiye mahallesine ziyaret gerçekleştirdi. Selimiye’ye önümüzdeki dönemde yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulunmak ve alan incelemesi yapılarak, tamamlanması gereken eksikliklerin belirlenmesi amacıyla yapılan ziyarette, Başkan Tokat Selimiyeli vatandaşlara müjdeler verdi.

CHP’den Selimiye çıkarması
  • 12 October 2021, Tuesday 10:27

2022 yılında başta Selimiye Pazar yeri, Sanayi sitesi parke kaplama ve çevre düzenlemesi, gençler için halı saha, 2 adet yeni park yapımı ve mevcut parkların bakım ve onarımının tamamlanacağını belirten Başkan Tokat, mahallede belirlenen eksikliklerin planlamalar dahilinde tamamlanarak, hayata geçirileceğini ifade etti.

Başkan Tokat’a ziyaretlerinde CHP Milas İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya ve yönetim kurulu üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Berrin Naz, Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Turhan, birim müdürleri, belediye meclis üyeleri ve Selimiye Mahalle Muhtarı Mehmet Menteş eşlik etti.

Pazar esnafı ve mahalle temsilciliği ziyareti gerçekleştirildi

Başkan Tokat, ilk ziyaretini Selimiye Mahalle Pazarı’na gerçekleştirdi. Pazar ziyaretinde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, vatandaşların istek ve taleplerini dinleyerek, sorunların çözümü konusunda belediyenin ilgili birim müdürlerine talimat verdi. Pazar alışverişi de yapan Başkan Tokat, tüm esnaflara hayırlı işler temennisinde bulunarak bereketli kazançlar diledi.

Pazar ziyaretini noktalayan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, daha sonra beraberindeki heyet ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi Selimiye Mahalle Temsilciliğini ziyaret etti. Yeni açılan parti binasının ve göreve gelen mahalle temsilcisinin hayırlı uğurlu olmasını dileyen Başkan Tokat, burada toplanan vatandaşlara bir konuşma gerçekleştirdi.

Başkan Tokat’tan Selimiyeli vatandaşlara müjdeler...

Başkan Tokat; “2022 programımızda Selimiye ile ilgili önemli çalışmalarımız olacak. Daha önceden bunların planlamaları yapıldı. Özellikle Selimiye’de pazar yeri ile ilgili yoğun taleplerle karşılaşıyoruz. Aslında Selimiye pazar yeri ile ilgili bizim öncesinde hazırlamış olduğumuz projemiz var. Selimiye’de uygulanması gereken projeyle ilgili tam bir mutabakat ve netlik olmadığı için bu projeyi uygulamaya geçmedik. Mümkün olduğu kadar halkımızın katılımıyla, onların önerilerini alarak tasarım yapacağız. Gerek pandemi şartları gerekse arkasından gelen yangın süreci biraz bu konudaki plan ve programımızı ötelememize sebep oldu, ama 2022’nin programında bununla ilgili karar verildi. Hatta plan bütçe komisyonu 2022 bütçesini yaparken Fen İşlerimizin bütçesine Selimiye, Güllük, Beçin ve Kısırlar pazar yeri projeleri girdi” dedi.

‘2022 yılı Selimiye açısından hareketli geçecek’

Selimiyeli vatandaşlara pazar yeri yapımı müjdesi veren Başkan Tokat, daha sonra gençlerin spor yapabilmesi için halı saha, Sanayi sitesi parke kaplama ve çevre düzenleme çalışmaları, yeni park yapımı ve mevcut parkların bakım ve onarımlarının yapılacağını belirtti. Başkan Tokat; “Yakın bir süre içerisinde Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte futbol sahamızın kenarına gençler için halı saha çalışmamız olacak. Tahmini olarak 1 ay içerisinde bir aksilik olmazsa bununla ilgili bir çalışmamız olacak. 2022 yılında burayı hizmet verir hale getireceğiz. Daha önceden planlamıştık ama pandemi şartlarıyla öteleme durumunda kaldık, sanayi sitemizin düzenlenmesi ve elden geçmesi konusunda. Park bahçe birimimiz bugün alan tespitlerini yapıyor. Biri yukarıda biri aşağıda olmak üzere 2 adet yeni park yapımı ve eski parkların elden geçirilmesiyle ilgili çalışmalar yapacağız. Diğer müdürlüklerimizi ilgilendiren alanlarda da çalışmalarımız olacak. Selimiye ili ilgili 2022 bu anlamda hareketli olarak geçecek” dedi.

‘Şartlar ne kadar ağır olursa olsun elimizden geldiğince hizmet vermeye gayret ediyoruz’

Muhtar ve vatandaşların talepleri doğrultusunda çalışmaların gerçekleştirileceğini belirten Başkan Tokat; “İlgili müdür ve sorumlu arkadaşlarımız buradalar, muhtarımızla istişare halindeler yerlerini gördüler baktılar notlarını aldılar. Özellikle muhtarımızın talepleri doğrultusunda 15-20 gün içerisinde basit niteliklerdeki işleri yapacağız. Milas geniş bir alan. Şartlar ne kadar ağır olursa olsun bütçeler ne kadar sınırlanırsa sınırlansın biz mümkün olduğu kadar elimizden geldiğince hizmet vermeye gayret ediyoruz. Proje üretmeye gayret ediyoruz.  Yeri ve zamanı geldiğinde de bu projeleri uygulamaya geçme noktasında da herhangi bir çekince taşımıyoruz. Önemli olan projelerimizin tamamlanması uygulanabilir safhaya gelmesidir” açıklamasında bulundu.

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık