Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

​​​​​​​CHP’li Alban: “CHP iktidarı her geçen gün daha da yakınlaşıyor”

​​​​​​​CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban, Genel Merkez görevlendirmesiyle Niğde’de… CHP Grup toplantısının Niğde’de yapılacağı 23 Ağustos Salı tarihli programı organize eden Alban, “yaklaşık bir haftadır Niğde’de yaptığımız çalışmalarda gördük ki doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine ülkenin her yerinde yoksulluk büyüyor, sorunlar çığ gibi katlanıyor” dedi.

​​​​​​​CHP’li Alban: “CHP iktidarı her geçen gün daha da yakınlaşıyor”
  • 20 August 2022, Saturday 14:38

Meclisin tatile girmesinin ardından Salı günü yapılan grup toplantılarını devam ettirme kararı alan Cumhuriyet Halk Partisi’nde yoğun program devam ediyor. Daha önce Erzurum, Yalova gibi illerde yapılan grup toplantıları 23 Ağustos Salı günü Niğde’de gerçekleştirilecek.

İKTİDARA HAZIRIZ HALKIMIZDAN GÖREV BEKLİYORUZ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun görevlendirmesiyle grup toplantısının ön hazırlık çalışmalarını yapan milletvekili Mürsel Alban, konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Esnafı, çiftçiyi, Demokratik Kitle Örgütleri’ni, halkı Salı günü yapılacak olan grup toplantısına çağıran Alban, yaptıkları çalışmalar hakkında basın toplantısı düzenledi.

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun çiftçiye, esnafa, besiciye, sanayiciye, gencinden yaşlısına, 7’den 70’ye tüm tüm ülkeye umut olmak, yarınlara bir kapı aralamak, güzel ve aydınlık günlerin müjdesini vermek için, yola çıktığını belirten Alban şunları söyledi:

“Muğla’da çiftçi mutsuz. Niğde’de de mutsuz. Kars’ta besici mutsuz. Niğde’de de mutsuz. Adıyaman’da, Adana’da, Manisa’da emekli mutsuz. Niğde’de de mutsuz. Ülkenin güneyinden kuzeyine, batısından doğusuna halkımız mutsuz, halkımız umutsuz.

Çiftçinin üreteceği, esnafın çalışarak alın terinin karşılığını alacağı, sanayicinin üretim yapacağı, işsiz ve yoksul kimsenin kalmayacağı bir düzeni kurmak için Türkiye’yi karış karış geziyor ve siz değerli Niğde halkının görüş ve önerilerini dinlemek, sizlerle kucaklaşmak için Niğde’ye geliyoruz.

Tüm ülkeye huzuru getirmek, yoksulluğu bitirmek, hiçbir çocuğun yatağa aç girmemesini sağlamak için ülkemizi karış karış geliyoruz. Sorunları yerinde çözüp, yerinde inceliyoruz. Çünkü Muğla’dan Sinop’a, Ardahan Kars’a kadar ülkemizi seviyoruz. Gelecek güzel günleri hep beraber kuracağız”

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık