CHP’li Alban: “CHP İKTİDARINDA TAKSİM MEYDANI EMEKÇİNİN OLACAK”

CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban, AKP iktidarı döneminde sendikalaşmanın önündeki engellerin daha da çok arttığına dikkat çekerek, “AKP iktidarı emeğin ve emekçinin hep karşısında oldu. Özellikle kadın emekçilerin bu 20 yıldaki hak kayıpları görmezden gelindi. Gözlerini ve kulaklarını emekçilere kapatan AKP iktidarı son bulmadan, emeğin sömürülmesi son bulmayacak” dedi.

CHP’li Alban:  “CHP İKTİDARINDA TAKSİM MEYDANI EMEKÇİNİN OLACAK”

Halkın işsizlik ve yoksullukla mücadele ettiği bir dönemde, AKP iktidarının emekçileri sindirmeye, alanlardan uzaklaştırmaya ve seslerini kesmeye çalıştığına vurgu yapan Alban, emek mücadelesinin aynı zamanda demokrasi ve özgürlük mücadelesi olduğunu ifade etti.

Dünya’nın her ülkesindeki emekçilerin özgürce meydanları kullandığını belirten Alban, “Saray rejimi ise 1 Mayıs Emek Bayramı’nda Taksim Meydanı’nı emekçilere yasaklıyor. Bunun adı faşizmdir. Bu baskıcı rejim yakında, seçim sandığında yıkılacak” diye konuştu.   

SEÇİME KADAR TAM SAHA PRES YAPACAĞIZ

CHP’li Alban, Milas ve Yatağan’da ziyaretlerde bulundu. Milas’ta Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı ile birlikte Kaymakam Mustafa Ünver Böke ve Ticaret Odası Başkanı Reşit Özer’i, Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı, Gıda Maddeleri Yapanlar Satanlar Odası Başkanı Mustafa Sezgin, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Nurol Paskal, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Celal Devrim, Bakkal ve Bayiler Oda Başkanı Özay Sabancı, Süt Üreticileri Birliği Başkanı Ali İhsan Gezgin, Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Çoban ve Muharip Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Sarban'ı ziyaret etti. 

Çalınmadık kapı bırakmadan, toplumun her kesiminden yurttaşların sorunlarına kulak verip çözüm önerilerini paylaşacaklarını, yarın seçim olacakmış gibi çalışacaklarını belirten Alban, Muğla’nın tüm sorunlarını çözmeye talip olduklarını ve iktidara geldiklerinde bunu başaracaklarını söyledi.

SARAY REJİMİ ÇIKMAZ SOKAĞA GİRDİ

Saray rejiminin ithalat politikalarıyla belini büktüğü üreticinin, kendi kesesini doldururken desteksiz bıraktığı esnafın, emeklinin, emekçinin gerçek gündemini dile getirdiklerini belirten Alban, Yatağan İlçesi’ni de ziyaret etti. İlçe Başkanı Mehmet Kemiksiz ile pazarcı esnafını gezen Alban, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mutafa Kuzu, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Suat Tekin, İYİ Parti İlçe Başkanı Sadet Kocasarı, Muğla Eczacılar Odası Başkanı Kadir Serkan Tekin, Muğla Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Serkan Alpözen ile bir araya geldi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık