CHP’li gençler bu kez Selimiye’de…

CHP Milas ilçe Gençlik Kolları, İlçemize bağlı Meşelik, Çomakdağ, Tuzabat, Boğaziçi ve Beçin Mahallelerinin ardından bu kez Selimiyeli gençlerle bir araya geldi. 31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimler öncesindeki stratejiyi bir kez de Selimiyeli gençlere aktaran İlçe Gençlik Kolları Başkanı Göksel Billur, birlik ve beraberlik çağrısını yineledi.

CHP’li gençler bu kez Selimiye’de…

Cumhuriyet Halk Partisi Milas İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı, içinde bulunduğumuz Ocak ayının ilk günlerinde başlattığı toplantıları farklı mahallelerdeki gençlerle sürdürüyor. Yaklaşan yerel seçim öncesindeki çalışmaları belirlemek, yol haritası çizerek, seçim stratejilerini oluşturmak için yapılan toplantılara son olarak ilçemize bağlı Selimiye Mahallesi’nde devam edildi.

CHP Gençlik Kolları Başkanı Göksel Billur ve arkadaşları, hafta sonu mesaisi için Selimiyeli gençlerle buluşurken, 31 Mart seçimlerinin stratejisini, seçim öncesindeki çalışma programını Selimiye’de nasıl uygulanacağını kararlaştırdılar.

Meşelik, Çomakdağ, Tuzabat, Boğaziçi ve Beçin mahallelerinin ardından Selimiye’de gerçekleşen toplantı sonrasında İlçe Gençlik Kolları Başkanı Göksel Billur, arkadaşlarına birlik ve beraberlik çağrısında bulunarak şunları söyledi:

“Biz bu süreçte sadece ve sadece kendi üzerimize düşeni yapacak, başkalarının ne yaptığıyla ilgilenmeyeceğiz. Hiç kimseyi ötekileştirmeden, herkesi kucaklayarak 31 Mart akşamında yeniden iktidar olma sevincini yaşayacağız.

İlçe gençlik kolları olarak, ana kadememiz, kadın kollarımız, başkan adayımız ve ekibiyle uyum içerisinde çalışarak, ulaşmak istediğimiz hedefe varmak için, bu uğurda önümüze çıkacak her türlü engeli aşmak zorundayız. Her zaman söylediğim gibi örgütlü mücadelenin gücünü ve önemini herkesten önce bizler anlamalıı, çevremize de bunu yansıtmalıyız.

Selimiye, geçmişten günümüze her dönemde partimizin bayrağını en yükseğe çıkarmış, aldığı sonuçlarla hepimizin gururu olmuştur. 31 Mart akşamı da böyle bir sonucun çıkacağına yürekten inanıyorum. Bu akşam aramıza ilk kez katılan arkadaşlarımız var. Onlarla birlikte daha güçlü olduğumuzu biliyorum. İşte önemli olan bu gücü önce çalışmalara, sonra da sandığa yansıtmaktır.”

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık