CHP'ye katılımlar devam ediyor

Türkiye Sakatlar Derneği Milas Şube Başkanı Hüsnü Tevşi, dernek üyesi olan bazı isimlerle birlikte CHP Milas İlçe Örgütü’nün Salı toplantısına katılarak, CHP’ye kayıt işlemlerini yaptırdılar. Tevşi’nin, üyelik rozetini Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat taktı.

CHP'ye katılımlar devam ediyor
  • 12 April 2023, Wednesday 13:36

CHP Milas İlçe Örgütü’nün geleneksel Salı toplantısı, ilçe binasında yapıldı. Toplantıda konuşan İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya, seçimlere az bir süre kaldığını ifade ederek, çalışmalarının artarak devam ettiğini söyledi.

Belediye Başkanı Muhammet Tokat ise, seçimlere yönelik çalışmaların ve toplantılarının devam ettiğine dikkat çekerek, yapılacak iş bölümlerinin ardından çok daha yoğun çalışacaklarını belirtti. Belediye Başkanı Tokat, 14 Mayıs seçimlerinin gerçek anlamda bir kader seçimi olduğunu da vurgulayarak, ekonomik veriler ve yaşanan son gelişmeler üzerinden değerlendirmeler yaptı.

“DERNEKTEKİ HİZMETLERİMİZE HİÇBİR AYRIMCILIK YAPMADAN DEVAM EDECEĞİM”

Toplantı sonunda CHP’ye üye olan Türkiye Sakatlar Derneği Milas Şubesi Başkanı Hüsnü Tevşi ile bazı dernek üyelerine parti rozetleri takıldı.

Toplantının ardından duygularını paylaşan Hüsnü Tevşi; “CHP’ye üye olmak, kendi kişisel tercihim. Derneğimizde hiçbir parti ayrımı gözetmeden çalışmalarımıza devam edeceğim. Bu nedenle tüm engelli kardeşlerimin ve ailelerinin içleri rahat olsun” diye konuştu.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık