‘Çiçek Sokak’ta, adına yakışır çalışma

ÖNDER Haber / Oktay ÇAYIRLI -

‘Çiçek Sokak’ta, adına yakışır çalışma
  • 01 February 2017, Wednesday 6:44

Milas Belediyesi tarafından başlatılan peyzaj çalışmaları devam ediyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından kavşaklarda yapılan düzenleme çalışmalarının ardından şimdi de ilçemiz genelinde yeşil alanların güzelleştirilmesi çalışmaları yapılıyor.

Çevre yolu üzerinde yeralan Menteş, Garaj, Kırcağız kavşaklarında başlattığı peyzaj düzenlemesi ile ilçemizin güzelleşmesini sağlayan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, çalışmalarını ilçe genelindeki cadde, sokak ve refüjlerde de devam ettiriyor.

Ekipler son olarak yaptıkları çalışmada, Cumhuriyet Caddesi bağlantılı Çiçek Sokağı da güzelleştirdiler.

Çiçek Sokak’taki yeşil alanda yapılan peyzaj çalışmasıyla mevsim çiçekleri ekilen, ponza ve dolamit taşı ile süslenen alan, yurttaşlar tarafından beğeniyle karşılanıyor.

İlçemizdeki park ve kavşakların peyzaj düzenlemelerinin belirlenen program dahilinde yapılmaya devam edeceğini kaydeden Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri, özellikle Çevre Yolu üzerindeki kavşakların güzel bir görünüme kavuşturulduğunu, cadde, sokak ve refüjlerde devam eden çalışmalar sonucunda ilçemizin modern bir görünüme kavuşacağını ifade ediyorlar.

Çalışmaları yerinde inceleyen Milas Belediye Başkan Yardımcısı Faik Karagöz, çevre düzenlemeleri ve peyzaj çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, “Çevre Yolu üzerindeki kavşaklarımızı baştan sona yeniden düzenledik. Şimdi de ilçe genelinde cadde, sokak ve refüjlerde de iklime uygun bitkiler ile yeşillendiriyor, estetik bir görünüme kavuşturuyoruz. Milas’ı çağdaş ve modern bir görünüme kavuşturma çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık