Çocuklar parkı dilediğince renklendirdi

​​​​​​​Milas Belediyesi tarafından yeniden düzenlenen ve modern bir gürünüm kazanan Bafa Mahallesi Namık Kemal Caddesi’nde bulunan park, Bafalı çocuklar tarafından renklendirildi.

Çocuklar parkı dilediğince renklendirdi

Hizmetlerinde ve çalışmalarında vatandaş memnuniyetini her zaman ön planda tutan Milas Belediyesi mahallelerde gerçekleştirdiği çalışmalarla fark yaratmaya devam ediyor. Bafa Mahallesi’nde park düzenlemesini tamamlayan Milas Belediyesi, hem çocukların sosyal aktivitelerini yapabileceği hem de kurulan spor aletleri sayesinde yetişkinlerin de sağlıklı spor yapabileceği parkı, gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde hizmete sundu.

Kendi çizdikleri şekilleri boyadılar

Milas Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan, çocukların ve ebeveynlerin dilediğince zaman geçirdikleri parkta, çocuklar özel bir etkinlik gerçekleştirdi. Park duvarlarına boyama yapan çocuklar keyif dolu anlar yaşadılar. Kendi çizdikleri şekilleri boyayan ve renklendiren çocuklar boya ve fırçaları bir an olsun ellerinden bırakmadılar. Boyama sırasında parkta oynayan çocuklar eğlence dolu bir gün geçirdiler.

Çocuklarımızın sanatla iç içe olması bizleri çok sevindiriyor.

Gerçekleştirilen etkinlikten büyük bir memnuniyet duyduğunu belirten Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat; “Yapılan çalışmalar neticesinde faaliyete geçirdiğimiz parkımızda çocuklarımız güzel bir etkinlik gerçekleştirdiler. Bafa Mahallemizde bulunan parkımızın duvarlarına çizilen şekilleri dilediğince renklendirerek, parkımızı daha güzel bir görünüme kavuşturan çocuklarımızın sanatla iç içe olması bizleri çok sevindiriyor. Gerçekleştirilen etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık