Cumhurbaşkanı Adayı İnce Milas’ı ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, Milas’ı ziyaret ederek partilileri ile buluştu. Atapark’ta toplanan kalabalığa hitap eden İnce, gençlerden bu Pazar yapılacak olan seçimlerde ailelerini Memleket Partisi’ne ve kendisine oy vermeye ikna etmelerini istedi.

Cumhurbaşkanı Adayı İnce Milas’ı ziyaret etti
  • 10 May 2023, Wednesday 10:35

İlk olarak Atapark’ta toplanan, çoğunluğunu gençlerin oluşturduğu kalabalığa yönelik, seçim otobüsü üzerinden konuşma yapan İnce, “ben buradan geçip gidecektim madem böyle toplanmışsınız selam verelim” dedi.

“Ne sağda ne solda Atatürk’ün yolunda, ne cumhur ne millet tek yol memleket” sloganını alanda toplananlarla birlikte seslendiren İnce, “Gençler bu seçimlerden sonra herkes sizin değerinizi anlayacak. Çünkü gittiğim her yerde gençler karşılıyor beni. Bu seçimde 4 cumhurbaşkanı adayı var. Bir de milletvekili adaylarımız var. Önce milletvekilleri adaylarıyla ilgili konuşayım. CHP’ye oy veren kardeşlerimle ilgili konuşayım. Buranın CHP’nin dördüncü sırasında eski AKP’li var. CHP’nin listesinde 77 tane eski Saadet’li, DEVA’lı Gelecek’li yani eski AKP’li 77 kişi var. Yani CHP’ye oy verirseniz bunları seçersiniz. Bir de HDP’liler var cumhuriyetle problemli. AKP’nin içerisinde de cumhuriyetle problemli olanlar var. Yani o mecliste parmaklar nereye kalkar bilmiyorum. Sizin vereceğiniz oylarla seçilecekler. Pazartesi günü CHP’den istifa edecekler. Karar sizin. Sevgili kardeşlerim tekrar gelirim, anlatırım. Sizler Muharrem İnce haklıymış demeyin. Gelelim cumhurbaşkanlığı seçimlerine. Sayın Kılıçdaroğlu diyor ki ben yüzde 60 ile kazanıyorum. Demek ki bir mesele yok. Bazıları da diyor ki, sen çekil. Tamam, çekilelim de 21 yıllık Erdoğan doları 1,60’dan almış 20 lira yapmış, sokakları Suriyeli doldurmuş, tarımı, hayvancılığı, insanların umutlarını bitirmiş, bir üflesen yıkılacak bir Erdoğan var. Ben diyorum ki bu memleketin sigortası, Atatürkçülerin sigortası Memleket Partisi’dir. Bizlerin aslan gibi adayları var. Verin oyunuzu onlar seçilsin. Ben her evden Memleket Partisine bir oy istiyorum. Gençler sizlerden anne ve babalarınızı ikna etmenizi istiyorum” dedi.

İnce yaptığı konuşmanın ve dansının ardından şehir içerisinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi.  

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık