Cumhuriyet Anadolu Lisesi Finalde
Muğla Okul sporları Voleybol Kategorisi’nde Liseli Genç Kızlar’da ilçemizi temsil eden Milas Cumhuriyet Anadolu Lisesi, Muğla Menteşe Atatürk Spor Salonu’nda grubunda oynadığı 3 maçını da kazanarak grup birincisi oldu.

Antrenörlüğünü Elvan Çilek’in yaptığı Milas Cumhuriyet Anadolu Lisesi, Muğla grup maçlarında ilk karşılaşmasında Köyceğiz Nasip Hüseyin Anadolu Lisesi’ni 3-0, ikinci maçında Fethiye Anadolu Lisesi’ni 3-0 (hükmen) ve dün oynadığı grup birinciliği maçında Menteşe 75.Yıl Fen Lisesi’ni net bir skorla 3-0 yenerek, şampiyonanın finalistlerinden biri oldu.
Muğla Liseli Genç Kızlar B grubunda ise grup birinciliğini Bodrum Doğa Koleji alırken grup ikincisi olarak Marmaris Özel Türk Koleji finale çıkan diğer takım oldu.
Turnuva Final Maçları Programı
9 Mayıs Perşembe
Saat 11.00 Milas Cumhuriyet Anadolu Lisesi-Marmaris Özel Türk Koleji
Saat 12.30 Bodrum Doğa Koleji- Menteşe 75.Yıl Fen Lisesi
Kaynak:
Önder Gazetesi
Editör:
Hüseyin AÇAR





