Cumhuriyet Bayramı kutlamaları başladı..

Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, dün saat 13:00’de Atatürk Anıtı’na çelenk konulmasıyla başladı. Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlarının çelenklerinin konulmasının ardından, saygı duruşu ve İstiklâl Marşı’nın okunmasıyla tamamlanan tören sonrası, CHP İlçe Yöneticileri de kalabalık bir grup halinde Atatürk Anıtı’na çelenk koydular, İstiklâl Marşı’nı okudular ve saygı duruşunda bulundular.

Cumhuriyet Bayramı kutlamaları başladı..
  • 29 October 2021, Friday 11:17

Dün akşamki kutlamalar çerçevesinde, Milas Belediyesi organizasyonuyla dün saat 20.00’de Ören’de Fener Alayı ve ardından saat 21.30’da Ören Yalı Konser Alanı’nda Pusula konseriyle bayram coşkusu doyasıya yaşandı.

“Hem Güllük’te Hem de Milas’ta Konser”

29 Ekim Cuma günü ise (bugün) ilk olarak saat 09.00’da Milas Kaymakamlığı’nda tebrigat töreni yapılacak. Ardından Atapark Meydanı’nda Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayacak olan program konuşmaların yapılması, şiirlerin okunması, halk oyunları gösterisi, yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi ve tören geçişiyle sona erecek. Milas Belediyesi organizasyonuyla akşam saatlerinde saat 20.00’de Güllük’te Fener Alayı ve 21.30’da Milas Belediye Güllük Hizmet Binası önünde Pusula konseri gerçekleşecek.

“Ali Altay Konseriyle Bayram Coşkuyla Kutlanacak”

Milas Merkez’de de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları tüm coşkusuyla gerçekleşecek. 29 Ekim saat 20.00’de Milas Salı Pazarı önünden başlayacak Fener Alayı’nın ardından saat 21.30’da Atapark Meydanı’nda Ali Altay konseri ile Milaslılar doyasıya eğlenecek. Ali Altay konserinin ardından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri noktalanacak.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık