Milas’ın Efeleri kendi sahasında Konya’yı ağırlayacak

​​​​​​​Milas Belediyespor Voleybol Takımımız TVF 1.Lig 4. hafta maçında kendi evinde Konya Büyükşehir Belediye takımını ağırlayacak. Oynadığı 3 maçta 1 galibiyet ve 2 mağlubiyet alarak, 3 puan toplayan takımımız kendi saha ve seyircisi önünde galibiyet alarak, lig sıralamasında çıkış arayacak.

Milas’ın Efeleri kendi sahasında Konya’yı ağırlayacak
  • 29 October 2021, Friday 11:45

Lig sıralamasında üst sıralara yükselmek için büyük önem taşıyan mücadelenin hazırlıklarını Baş Antrenör Hüseyin Düzceler yönetiminde hafta boyunca sürdüren takımımız iyi bir oyunla galibiyet alarak, 3 puanı hanesine yazdırmayı hedefliyor.

30 Ekim Cumartesi günü Milas Belediye Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak olan müsabaka saat 16:00’da başlayacak.

‘Sahadan galibiyetle ayrılacağımıza inancım tam’

Hafta sonu oynanacak olan maç hakkında konuşan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat; “ Genç oyunculardan oluşan kadromuzla ligde mücadele ediyoruz. Takımımız bu hafta kendi evinde Konya Büyükşehir Belediye karşısında sahaya çıkacak. Takımımızın kendi saha ve seyircisi önünde şehrimize ve kulübümüze yaraşır bir şekilde mücadele edip, iyi bir oyunla sahadan galibiyetle ayrılacağına inancım tam. Puan sıralaması açısından büyük önem arz eden bu önemli müsabakada tüm takım ve teknik heyetimize başarılar diliyorum” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık