Cumhuriyet Mahallesi Muhtar Adayı Çandır,  Gazetecilerin Gününü Kutladı

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nün yaklaşması üzerine ilçedeki basın mensuplarına yönelik ilk kutlama etkinliği Cumhuriyet Mahallesi Muhtar Adayı Birgül Çandır’dan geldi. Karya Kır Düğün Bahçesi’nde basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya gelen Çandır,  pasta keserek gazetecilerin gününü kutladı.

Cumhuriyet Mahallesi Muhtar Adayı Çandır,  Gazetecilerin Gününü Kutladı
  • 06 January 2024, Saturday 17:11

31 Mart 2024 yerel seçimlerinden Cumhuriyet Mahallesi Muhtarlığı için adaylığını açıklayan Birgül Çandır, her yıl tüm dünyada kutlanan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle ilçedeki basın mensuplarıyla kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

Basın mensuplarının gününü kutlayan Muhtar Adayı Çandır; “Aslında sizlerle ilk kez görüşüyoruz, çoğunuzla ilk kez tanışıyoruz ancak gazetecilik mesleğinin ne denli zor ve önemli bir meslek olduğunu biliyoruz” dedi.

Sohbet havasında geçen kahvaltılı toplantıda neden aday olduğu konusunda da kısa bilgiler paylaşan Çandar şunları söyledi;

“Bir kadın olarak, kadınların her alanda başarılı olduğunu biliyoruz ve bu başarı öykülerinin çoğalmasını istiyoruz. Ege Bölgesi’nin incisi Muğla’mızın bir ilçesi olan Milas’ımızın 132 mahallesi var ancak hiçbirinde kadın muhtarımız yok. Neden? Şahsen bu durumun değişmesinden yana biri olarak en azından ilçedeki kadınlara örnek olmak istiyorum. Biz kadınların her işte başarılı olacağını bir kez daha kanıtlamak istiyorum. Muhtarlık ek iş değil tek iştir. Bu düsturla mahalle sakinlerimizden yetki istiyorum. Onların vereceği yetkiyle birlikte ben de var gücümle çalışarak mahallemizin gelişiminde büyük bir etki yaratacağıma inanıyorum. Kısacası destek sizden etki bizden” dedi.

 Cumhuriyet Mahallesi’nin gelişimi ve değişimi adına neler yapmak istediğini ve hedefleri konusunda çalışmalarının hazır olduğunu dile getiren Cumhuriyet Mahallesi Muhtar Adayı Birgül Çandır, bu çalışmalarıyla ilgili hazırlıklarını ilerleyen günlerde mahalle sakinleri ile paylaşacağını da dile getirdi.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık