Cumhuriyete Adanan Koşu

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR

 Cumhuriyete Adanan Koşu

Milas Koşu Grubu “Milas Vere Nere Koşupduru”, geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen 2 farklı koşu etkinliğinde yer alarak, koşularını Cumhuriyete armağan ettiklerini söylediler.

Cumhuriyetin 95. Yılı nedeniyle 27-28 Ekim tarihlerinde yapılan Dalyan Caretta Run Koşusuna ilçemiz adına katılan koşucularımızdan Doğuş Çağan Onay 5 km lik parkuru 17 dakika 58 saniyede koşarak klasmanında 1. Oldu. Aynı koşu yarışlarında 21 km lik parkurda koşan Milaslı koşu grubu üyesi Mustafa Kemal Fındıkçıoğlu parkuru 1 saat 41 dakika da tamamlayarak geçen yılki derecesini geçme başarısı gösterdi.

Milas Koşu Grubunun iki üyesi, 1000’in üzerinde koşu sporcusunun katıldıkları Dalyan Caretta Run Koşusu’nda elde ettikleri birinciliği ve güzel dereceleri Cumhuriyete armağan ettiklerini söylediler.

Cumhuriyete Farkındalık Koşusu

Cumhuriyetin ilan edilişinin 95. Yılı, ilçemiz Milas’ta da birçok farklı spor etkinliği ile kutlandı.

29 Ekim Pazartesi günü Milas Koşu Grubu Üyeleri Saat 17.00’de Atapark’ta bir araya gelerek, önce günün anısına bir fotoğraf karesinde buluştular. Sonrasında 29 Ekim Yürüyüş ve Koşu Parkurunda 5 km lik bir koşu gerçekleştirdiler.

 “Cumhuriyet Özgürlüktür” Slagonu ile gerçekleştirilen koşu sonrasında yaptıkları açıklama ile Cumhuriyetin İlanın 95. Yılını kutladıklarını belirten Milas Nere Vere Koşupduru Koşu Grubu Üyeleri, her yaş grubundan koşuseverlere çağrıda bulunarak sağlığınızı seviyorsanız düzenli olarak koşun diyerek koşmanın sağlık açısından önemini vurguladılar.

 

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık