Kupaların Efendisi Milas Belediyespor

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR

Kupaların Efendisi Milas Belediyespor

Cumhuriyet Kupası Futbol Turnuvası Şampiyonu Belediyespor Oldu

Milas Belediyespor:5 Milas Emniyet Spor:4

Milas Kaymakamlığı tarafından düzenlenen Kurumlararası Halı Sahası Futbol Turnuvasının şampiyonu yine Milas Belediyespor oldu.Geçen seneki futbol turnuvasında şampiyon olan Milas Belediyesi, bu sene düzenlenen futbol turnuvasının şampiyonluk maçında Milas Emniyetspor ile şampiyonluk mücadelesi yaptı.

Beden Eğitimi Öğretmeni Hasan Başaran’ın hakemliğini yaptığı Şampiyonluk karşılaşmasında sahaya çıkan Milas Belediyespor ve Milas Emniyet Spor Futbol Takımları, 1 saatlik mücadelelerinde oynadıkları futbolla maçı izleyenlerin beğenisini aldılar.

Milas Begonya Halı Sahasında oynanan şampiyonluk maçında ilk golü Emniyet attı. Milas Belediyesi golünü atarak skoru 1-1’e getirdi. Maçın ikinci yarısında Emniyetspor ikinci golü buldu. Karşılaşmanın bitmesine çok az bir süre kala Milas Belediyespor golü bularak maçı 2-2 ye getirdi.

Penaltı Atışları Şampiyonu Belirledi

Karşılaşmanın berabere bitmesi sonrası turnuva şartnamesi gereği şampiyonu belirlemek için penaltı atışlarına geçildi. Penaltı atışlarında Milas Belediyespor 5 atışın 5’ini de gole çevirdi. Emniyetspor 1 atıştan yararlanamadı.

Bu sonuçlarla Milas Belediyespor, Milas Kaymakamlığı tarafından düzenlenen futbol turnuvasında Şampiyon olarak turnuvayı başarıyla tamamladı.

Turnuva Üçüncüsü Ortaköy Milli Eğitim

Ortaköy Milli Eğitim:8  Milas Kaymakamlık:4

27 Ekim Cumartesi günü oynanan final karşılaşmalarında turnuvanın şampiyonluk maçı öncesinde sahaya, turnuvanın üçüncüsünü belirlemek için Milas Kaymakamlık Futbol Takımı ile Ortaköy Milli Eğitim Futbol Takımları çıktılar. Beden Eğitimi Öğretmeni Hasan Başaran’ın hakemliğini yaptığı karşılaşmada Ortaköy Milli Eğitim Futbol Takımı, Kaymakamlık Futbol Takımını 8-4 yenerek turnuva üçüncüsü oldu.

Kupalarına Cumhuriyet Bayramında Aldılar

Milas Kaymakamlığı tarafından düzenlenen Milas Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından organizasyonu yapılan ve Milas Milli Eğitim Müdürlüğü Beden Eğitimi Öğretmenleri Hasan Başaran, Çağrı Arıkan tarafından hakemlikleri yapılan Futbol Turnuvasında ilk üç dereceye isimlerini yazdıran futbol takımlarının kupaları 29 Ekim Pazartesi günü kutlanan Cumhuriyet Bayramı Töreni içinde Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat tarafından verildi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık