“Daha ‘İYİ’ günler görmemize az kaldı”

Yaklaşan seçimler öncesi çalışmalarına hız kesmeden devam eden İYİ Parti Muğla Teşkilatı, Milas’a gelerek ilçe Başkanı Av. Gürsel İnce, partililer ve vatandaşlar ile bir araya geldi.

“Daha ‘İYİ’ günler görmemize az kaldı”
  • 05 April 2023, Wednesday 12:13

İYİ Parti Turizmden Sorumlu Başkan Yardımcısı, Konacık eski belediye başkanı, Muğla Milletvekili Aday Adayı Mehmet Tosun, İYİ Parti Muğla İl Başkanı Davut Cumhur Akmeşe, bir dizi ziyaret için Milas’a geldi.

İYİ Parti heyeti, ilk olarak ilçe parti binasına gelerek İlçe Başkanı Av. Gürsel İnce ve partililer ile bir araya gelerek sohbet etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Başkanı İnce; “Turizmden Sorumlu Başkan Yardımcımız ve Muğla Milletvekili Aday Adayımız Mehmet” Tosun’a ve İl Başkanımız Davut Cumhur Akmeşe’ye ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ülkemiz için tarihi öneme sahip olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri öncesi, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener öncülüğünde çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Milletimizin taktiri ile seçimlerden büyük bir başarıyla çıkarak iktidar olacağımıza inancım tam. Bu yolda çalışmaya, emek vermeye devam edeceğiz. Milletimizin sıkıntılarının farkındayız, onları dertlerinden kurtarmaya ve daha “İYİ” günler görmemize az kaldı” dedi.

Daha sonra konuşan Mehmet Tosun ise; “İYİ Parti olarak pek çok zorlukla yüzleştiğimiz bu yolda, tüm karalamalara ve iftiralara rağmen halkımızın desteği ile yürümeye devam ediyoruz. Halkımızın yüzleştiği ekonomik sorunların bizler de farkındayız. İvedilikle çözülmesi gerek bu sorun halkımıza zincir vurmuş ve hayatlarını idame ettirmekte bile zorlanır hale getirmiştir. Mevcut iktidarın yanlış kararları neticesinde vatandaşımızın bu hale düşmesi kabul edilemez. İYİ Parti ve Millet İttifakı iktidarında tüm sorunların çözüme kavuştuğu, mutluluk ve İYİ’liğin hüküm sürdüğü günler göreceğiz. Ekonomik sorunların yanı sıra, önümüzdeki yaz aylarında yaşanması beklenen kuraklık tehdidi ile de yüzleşmek, bu konuda çözüm önerilerimizi halkımızla paylaşmak için, vatandaşlarımızla sık sık bir araya gelmeye özen gösteriyoruz” dedi.

Son olarak konuşan İl Başkanı Davut Cumhur Akmeşe, “İYİ Parti olarak seçim çalışmalarına en hızlı ve etkili başlayan partiyiz. Muğla’mızın daha İYİ hizmet alabilmesi, hak ettiği konuma gelebilmesi için önümüzdeki seçimlerde çıkarabildiğimiz kadar milletvekili çıkarmalıyız. İYİ Parti ve Millet İttifakı iktidarında her şey daha İYİ olacak. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.



Partililer ile yapılan söyleşinin ardından Muğla Milletvekili Aday Adayı Mehmet Tosun, İYİ Parti Muğla İl Başkanı Davut Cumhur Akmeşe ve ilçe Başkanı Gürsel İnce  birlikte Milas Salı Pazarı’ndaki esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık