DANİŞMENT ÇOK AMAÇLI SOSYAL ALAN’A KAVUŞTU…

Milas Belediyesi tarafından yapımı tamamlanarak, vatandaşların hizmetine sunulan Danişment Çok Amaçlı Sosyal Alan’ın açılış töreni gerçekleştirildi.

DANİŞMENT ÇOK AMAÇLI SOSYAL ALAN’A KAVUŞTU…

Proje ve hizmetleriyle üreticiyi, köylüyü destekleyen, kırsal mahallelerdeki vatandaşların yaşam konforunu arttıran projeler üretme noktasında yoğun bir çalışma yürüten Milas Belediyesi, vatandaşlarımızın her türlü düğün, nişan, sünnet, toplantı, organizasyon ve etkinlikler yapabileceği Çok Amaçlı Sosyal Alanları hayata geçirmeye devam ediyor.

Açılış törenine katılım yoğun oldu…

Son olarak Danişment Mahallemizde Milas Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Çok Amaçlı Sosyal Alan’ın açılışı büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Açılış kurdelesinin kesilmesiyle başlayan tören, davul zurna eşliğinde güne özel hazırlanan yemekle devam etti.

Gerçekleştirilen açılış törenine Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Belediye Başkan Yardımcısı Halil Mutlu, belediye meclis üyeleri, birim müdürleri, Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı, Milas Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Çoban, Milas Süt Birliği Başkanı Ali İhsan Gezgin ve muhtarlar katıldı. 

Çok Amaçlı Sosyal Alan Danişment’e hayırlı olsun…

Açılış töreninde bir konuşma gerçekleştiren Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat; “Sizler için bu memleket için bir şeyler üretme gayretindeyiz. Bir aile havası içerisinde görevimizi en iyi şekilde yerine getirme çabasındayız. Bugün burada Danişment Çok Amaçlı Sosyal Alan’ın açılışını gerçekleştiriyoruz. Alanımızın Danişment’e ve değerli halkımıza hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum. Emeği geçen herkese, iş birliğinden dolayı değerli muhtarımıza ve anlayış gösterdiğiniz için siz değerli hemşehrilerime yürekten teşekkürlerimi sunuyorum. Çok Amaçlı Sosyal Alanımızın iyi ve güzel organizasyonlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık