Deniz Gümüşel’e 60 Baro’dan destek..

​​​​​​​Muğla Milas’ta geleneksel olarak yapılan ve bu yıl 7’ncisi düzenlenen Milas Zeytin Hasat Şenliği’nin YK Enerji AŞ sponsorluğunda yapıldığını öğrenen İkizköylüler duruma tepki göstermiş ve İkizköy Çevre Komitesi gönüllüsü Deniz Gümüşel, şenliğe katılanlara şirketin Akbelen Ormanı’nda 35 bin ağacı kesmek istediğini ifade etmek istediği için polis ekipleri tarafından yaka paça gözaltına alınmıştı.

Deniz Gümüşel’e 60 Baro’dan destek..
  • 22 November 2021, Monday 9:47

Şirketin zeytin şenliğine sponsor olduğunu gören Deniz Gümüşel, “Bu iki yüzlülüktür. Bir taraftan zeytini kutla, öbür taraftan zeytini yok et. İklim değişikliğine yol açan bir şirket bu. Niye bunların adını yeşile boyayalım?” dediği ve şirketin doğa düşmanı faaliyetlerini anlattığı için polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak bir gününü nezarethanede geçirmişti.

Deniz Gümüşel’in serbest bırakılmasının, hukuksuzluğun giderildiği anlamı taşımadığını belirten 60 baro tarafından yapılan açıklamada “Çevreci yurttaşımız hakkında dava açılması durumunda, yanında olacağımızı duyuruyoruz” denildi.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık